Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αλλη μία νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα

αλλη-μία-νίκη-με-πασ-γιάννινα-629216

Τέταρτο παιχνίδι για τα playout της Super League 1, δεύτερο συνεχόμενο στο Πανθεσσαλικό δίνει σήμερα (19.30) ο ΝΠΣ Βόλος υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος και έχει στόχο τη δεύτερη νίκη και να παραμείνει αήττητος στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Ο ΝΠΣ Βόλος 4 βήματα πριν ολοκληρώσει την πιο επιτυχημένη σεζόν του στη Super League 1 θέλει να συνεχίσει να δείχνει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο αφού αν και βαθμολογικά αδιάφορος, στο γήπεδο παρουσιάζεται ανταγωνιστικός ενώ δίνεται και χρόνος σε παίκτες που δεν είχαν την ανάλογη συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παραμένοντας άλλωστε αήττητος και στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος και αυτό θέλει και σήμερα που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κίνητρο για τον ΝΠΣ Βόλος είναι και να κερδίσει για τρίτη φορά τον ΠΑΣ από τον οποίο είναι ήδη τέσσερις βαθμούς μπροστά και στην 7η θέση. Η βολιώτικη ομάδα είναι ήδη καλύτερη από πέρσι που μπήκε στα playout ως 10η και μετά τα 7 ματς τελικά κατετάγη 11ηκαι στις ώς τώρα αγωνιστικές ο ΝΠΣ Βόλος είναι η μόνη από τις βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες που έχει παίξει με τις τρεις (ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό) από αυτές που παλεύουν για τη σωτηρία τους και δεν χαρίστηκε σε κανέναν παραμένοντας αήττητη φτάνοντας τους 38 βαθμούς, ενώ ο σημερινός αντίπαλος ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πίσω (34 β.), έχει χάσει στα playout από τον ΟΦΗ και τη Λαμία, ο Απόλλωνας έχασε από Λάρισα (0-2) και είχε ισοπαλία με ΟΦΗ (0-0) είναι στους 30 βαθμούς προσπερνώντας τον Ατρόμητο (29 β.)που έχασε από την Λάρισα (0-1).

Ως το τέλος των playout ο ΝΠΣ Βόλος έχει άλλο ένα ματς με ομάδα της ουράς, τον Μάιο (Σάββατο 8/5) όταν θα υποδεχτεί για την 6η αγωνιστική την ΑΕΛ την οποία δεν έχει κερδίσει ούτε φέτος ούτε πέρσι.

Στο σημερινό 4ο παιχνίδι των playout, με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής Άνχελ Λόπεθ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ουρουγουανού Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών. Ο Μπαριέντος έχει 18 συμμετοχές τις 16 ως βασικός και είχε αποβληθεί στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Πάντως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Αργεντινός Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς ήταν τραυματίας.

Επίσης εκτός αποστολής σήμερα είναι ο Φαούστο Γκρίλο. Όπως και στο προηγούμενο εικοσιένας ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή (ένας θα μείνει εκτός ΦΑ) για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19.30, Πανθεσσαλικό). Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Τέκιο, Φερράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Ρενάτο, Μπουένο, Ντεντάκης, Κολόμπο, Λογαράς, Κρητικός, Νίνης, Περέα, Μπάλλας, Κιάκος, Γκαραβέλης, Δουβίκας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στον Βόλο προερχόμενος από δυο ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια των playout καθώς έχασε στην Κρήτη (2-1) από ΟΦΗ και στην έδρα του (2-1) από τη Λαμία, ενώ πιο πριν κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ δεν έχει κερδίσει φέτος εννέα παιχνίδια, που βρέθηκε μπροστά στο σκορ κάτι που έγινε και στον Βόλο στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (17/10/20) που παρ’ ότι προηγήθηκε είχε χάσει τελικά 2-1 (56’ πεν. Μπαριέντος, 77’ Ουάρντα-3’ Παμλίδης), ενώ για τον ΝΠΣ Βόλος είναι από τις ομάδες που κέρδισε και εντός και εκτός φεύγοντας νικητής στις 24/1/21και από τα Γιάννινα 0-1 (14’ πεν. Δουβίκας).

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σιόντη, Κριζμάν και Πίρσμαν αλλά και τους Λοντίγκιν και Κάργα. Οι 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή είναι οι: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Καρτάλης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Νάουμετς, Πήλιος, Μιλιντσεάνου, Σάλιακας, Πανουργιάς, Λώλης, Λιάσος, Γροσδάνης, Παμλίδης, Δούμτσης και Αθανασίου. Εχοντας και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Τρίτη (27/4) ο Γιαννίκης αναμένεται να δώσει ανάσες σε βασικούς του παίκτες.

Ο Κουτσιαύτης διαιτητής

Τη σημερινή αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19.30) για την 4η αγωνιστική των playout της Superleague 1 θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Αρτας.

Ο Κουτσιαύτης την τωρινή περίοδο (30/11/20) σφύριξε στο Απόλλων-Βόλος ΝΠΣ 3-3 και πέρσι πάλι στα εκτός έδρας ματς 27/1/20, ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ 1-0 και 22/6/20, Λάρισα-Βόλος ΝΠΣ 3-1.

Βοηθοί του είναι οι Βασίλης Νικολακάκης από την ΕΠΣ Λασιθίου και Κούλα Χασάν από την Ξάνθη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και AVAR ο Μιχάλης Δημόπουλος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Σήμερα στο Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης διαιτητής είναι ο Μάνος Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ το δευτεριάτικο Λαμία-ΑΕΛ θα διευθύνει ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική των playout και οι διαιτητές των αγώνων:

Σήμερα (17/4)

15.00 ΟΦΗ-Ατρόμητος

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΑVAR: Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής)

17.15 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Μαν. Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Χρηστακόγλου (Χαλκιδικής)

19:30 ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λέσβου), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Δευτέρα (19/4)

19.30 Λαμία-ΑΕΛ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου