ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

ο-πασ-γιάννινα-απέκλεισε-τον-παναθηνα-683397

Ο ΠΑΣ έπιασε στον… ύπνο τον Παναθηναϊκό, «χτύπησε» δύο φορές στο δεκάλεπτο και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με δύο νίκες (1-2).
Τρίτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα και πρώτη μετά από 11 χρόνια, όταν τότε είχε αποκλειστεί στην τετράδα από τον Παναθηναϊκό!
Οι Γιαννιώτες, έκαναν τρομερό «μπάσιμο» στη ρεβάνς με τους πράσινους, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Παντελάκη (2’) ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη και το αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη (9’) μετά από σέντρα του Μιλιντσεάνου.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχοντας και προίκα το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο θα έπρεπε πλέον να δεχθεί τέσσερα τέρματα από τους πράσινους, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Πούγγουρα στο 75’. Δοκάρι είχε ο Νιας στο 93’.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Νιάς, Σανκαρέ (59’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (66’ Ενγκαμπαγκοτό), Βιγιαφάνες (66’ Μακέντα), Ιωαννίδης (46’ Ιωαννίδης), Καρλίτος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75’ Λιάσος), Μιλιτσεάνου (75’ Κρίζμαν), Παμλίδης (65’ Νάουμετς)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου