Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με στόχο το καλύτερο δυνατό ο ΝΠΣ Βόλος με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό

με-στόχο-το-καλύτερο-δυνατό-ο-νπσ-βόλος-686783

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό Πειραιώς, σε ένα σημαντικό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της Super League 1.

Οι παίκτες του Ανχελ Λόπεθ προετοιμάστηκαν κατάλληλα και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο καθημερινό επίπονο πρόγραμμα των προπονήσεων. Οι κυανέρυθροι έχουν ως στόχο να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και να παραμείνουν για τρίτο σερί ματς αήττητοι.

Ομως για να ολοκληρώσουν αυτή τη δύσκολη αποστολή, οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος πρέπει να παρουσιάσουν ανάλογες εμφανίσεις, όπως με Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) και ΟΦΗ (1-2) και να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου το θετικό αποτέλεσμα θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των Βολιωτών, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαρτίου (18:00) αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ για τη ρεβάνς (4-2) της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις τάξεις του κυανέρυθρου συλλόγου γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αποτελεί την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι σκοράρουν σε όλες τις εξόδους τους, ενώ διαθέτουν τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων σε επίθεση και άμυνα (56-11).

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΝΠΣ Βόλος εκτός από τον Ολυμπιακό Π., θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΚ. Από την άλλη οι παίκτες του Ανχελ Λόπεθ στοχεύουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στα τρία εναπομείναντα ματς, ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάληψη της έβδομης θέσης μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι απαγορευτικό αριθμό σε κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός του ΝΠΣ Βόλος Χουάν Περέα, που δηλώθηκε να λείψει από τα επόμενα ματς, αρχικά σήμερα με τον ΟΣΦΠ με τον Ολυμπιακό στην 24η αγωνιστική και στην 25η με Παναιτωλικό. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός, εκτός από τον Κολομβιανό επιθετικό δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αντώνη Ντεντάκη που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και σύντομα θα επιστρέψει για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη βολιώτικη ομάδα. Από την άλλη ο Αλμπέρτο Μπουένο γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ακόμα οι Μπαριέντος και Τέκιο ανεβάζουν υψηλούς ρυθμούς στις προπονήσεις, ξεπέρασαν πλήρως τον τραυματισμό τους και έδειξαν τις περγαμηνές του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο πήραν συμμετοχή στο δεύτερο ημίχρονο και απέδειξαν την ανωτερότητα τους.

Στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος συμπεριελήφθησαν 20 ποδοσφαιριστές Βόλου για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μίλοκ, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Μπουένο.

Πάντως ο Ανχελ Λόπεθ είναι άκρως ευχαριστημένος με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Η συνεργασία, η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η σκληρή δουλειά είναι σημαντικοί παράγοντες που διατηρούν την ομάδα του Βόλου ενωμένη και δυνατή για την καλύτερη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι προηγούμενες συναντήσεις

Στο σημερινό ματς με τον πρωτοπόρο, ο ΝΠΣ Βόλος έχει κι άλλα κίνητρα να συνεχίσει να δείχνει την καλή του εικόνα. Το όνομα του αντιπάλου που συνεχίζει και στο Europa League είναι από μόνο του ένα κίνητρο, ενώ ο ΟΣΦΠ στις φετινές του εξόδους έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και στην επαρχία έχει μόνο μια απώλεια στα Γιάννενα (1-1 με τον ΠΑΣ) τον περασμένο Οκτώβρη. Οι άλλες του απώλειες εκτός έδρας ήταν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (1-1) και η πρόσφατη και μοναδική του ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1).

Κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα του ΝΠΣ Βόλος είναι και το γεγονός πως η μεγαλύτερη ήττα στη Super League (και σε όλες τις κατηγορίες), ήταν εκτός έδρας πέρσι (14/9/19) στο «Καραϊσκάκης» (5-0: 12’ Γκιγιέρμε, 72’ Ελ Αραμπί, 79’ Γκερέρο, 83’ πεν. Βαλμπουενά, 90’ Σουντανί), ενώ στο ματς στο Πανθεσσαλικό 22/12/19 δεν υπήρχε νικητής και γκολ (0-0).

Τη φετινή περίοδο 5/12/20 ο ΝΠΣ Βόλος έχασε 4-1 (44’ Μασούρας, 66’, 80’, 90’ Ελ Αραμπι-11’ πεν. Μπαριέντος) και ήταν η πρώτη του ήττα εκτός έδρας ενώ ήταν πάντως και η πρώτη ομάδα που σκόραρε στο «Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος Βερίσιμο στο Πανθεσσαλικό

Στη σημερινή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού (19:30) μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και του Ολυμπιακού θα σφυρίξει ξένος διαιτητής.

Συγκεκριμένα διαιτητής ορίσθηκε ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο, με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες και AVAR ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου