ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: H προσοχή στην Τρίπολη

super-league-1-h-προσοχή-στην-τρίπολη-687939

Μεγάλη μάχη για το «τρένο» της παραμονής επικρατεί στην «ουρά» της βαθμολογίας της Super League 1 και το ενδιαφέρον παραμένει έντονο, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει χωρίς απουσίες τον ΟΦΗ (17:15) στο «Γ. Καμάρας» σε μία αναμέτρηση ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Λαμία και ΝΠΣ Βόλος (1-0 και 2-0 αντίστοιχα), σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, έχουν προκαλέσει ανησυχία στη Ριζούπολη με συνέπεια το σημερινό εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ να προμηνύεται καθοριστικό για την περαιτέρω πορεία του Απόλλων Σμύρνης (22 βαθμοί). Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου πρέπει να σταματήσουν τα παιδαριώδη λάθη και τα τζάμπα πέναλτι εις βάρους τους, κάτι που τους έχουν κοστίσει πολύ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο ΟΦΗ (19 βαθμοί) συνεχίζει το αρνητικό σερί των εφτά αγωνιστικών, με την ομάδα της Κρήτης να παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και οι ιθύνοντες των ασπρόμαυρων ζητούν συσπείρωση, ώστε η ιστορική ομάδα του ΟΦΗ να μην μπλέξει σε νέες δυσάρεστες περιπέτειες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, νοκ άουτ από το σημερινό ματς τέθηκε ο Λουκ Καστάνιος που θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες (υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό υποκνημίδιο μυ). Αντίθετα στην αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκεται και ο Ισπανός επιθετικός, Αντριάν Σαρδινέρο.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19:30) και στόχος των Αρκάδων είναι να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα (38 βαθμοί), παρ’ όλο που έχουν εξασφαλίσει την έκτη θέση της βαθμολογίας και την είσοδο τους στα play-off. Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς οι Ενέκο Καπίγια, Ντρούπι Γκόμεζ και Παναγιώτης Τζήμας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και οι κιτρινομπλέ έχουν όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα τους για το αποψινό δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ταξίδεψε στην Αρκαδία με αρκετές απουσίες, αλλά και μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (46 βαθμοί). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, έδωσε έμφαση στα τελειώματα και σε κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες. Από την άλλη οι Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, το οποίο εκτός από τους τραυματίες Κρέσπο, Μιχάι, Αουγκούστο, δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Σβαμπ.

Το πρόγραμμα (24η)

Σήμερα

17:15 Απόλλων-ΟΦH

19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Κυριακή 28/2

15:00 Αρης-Ατρόμητος

17:15 ΑΕΛ-Παναιτωλικός

17:15 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Δευτέρα 1/3

19:30 ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου