ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενοχλημένοι, αλλά αποφασισμένοι

ενοχλημένοι-αλλά-αποφασισμένοι-770873

Ενοχλημένοι είναι στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχετικά με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο για τη συμφωνία που έγινε για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν βάσει πλάνου.

Στα αρνητικά σχόλια που έκαναν λόγο για αδερφικές σχέσεις με τον δήμο Βόλου απάντησε μέσω ανάρτησης του ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ομάδας, Κώστας Καραγεωργόπουλος, αναφέροντας: «Για να τελειώνουμε (εύκολα), η ουσία είναι μία και τρομερά δύσκολο να «χωνευτεί»: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξασφάλισε το καλύτερο και μεγαλύτερο (σημαντικότατο το δεύτερο, βάσει των υγειονομικών δεδομένων, μακροπρόθεσμα) στάδιο της Μαγνησίας για έδρα της και διαθέτει τις καλύτερες προπονητικές εγκαταστάσεις της πόλης για την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες της.

Και το πιο «ζόρικο» απ’ όλα; Το πέτυχε, γιατί ΜΠΟΡΕΙ! Γιατί διαθέτει τα εχέγγυα… Χωρίς να χρωστά χάρη σε κανέναν, χωρίς να παρακαλέσει κάποιον! Ό,τι σχετικό ακούσετε ή διαβάσετε, ανατρέξτε εδώ. Συνεχίστε την προπαγάνδα σας με ηρεμία».

Στη Νίκη Βόλου είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν βάσει πλάνου και το Πανθεσσαλικό ήταν μόνο το ένα ερώτημα του φετινού σχεδιασμού, που πλέον έχει απαντηθεί, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν στο δεύτερο «σπίτι» τους.

Μπορεί η πλειονότητα των φιλάθλων, να επιθυμεί την επιστροφή στο «Παντελής Μαγουλάς», ωστόσο η επιλογή του Πανθεσσαλικού, όπου η Νίκη έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες, έγινε με το σκεπτικό της περισσότερης προσέλευσης φιλάθλων εν καιρώ πανδημίας, όταν αποφασιστεί.

Από κει και πέρα αυτό που «καίει» την παρούσα στιγμή τους κυανόλευκους, όσο και τις υπόλοιπες ομάδες της Football League, είναι η επιστροφή στη δράση και στις προπονήσεις, με το πρωτάθλημα να μην έχει ξεκινήσει ακόμη αν και φθάνουμε πλέον στα τέλη Ιανουαρίου, αν και υπήρχαν διαβεβαιώσεις τουλάχιστον για έναρξη των προπονήσεων.

Οι κυανόλευκοι όπως και οι υπόλοιποι «φτωχοί συγγενείς» του ελληνικού αθλητισμού

θα πρέπει να κάνουν πλέον υπομονή μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να μάθουν αν… και πότε θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις κι από κει να κάνουν και σέντρα στο πρωτάθλημα.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συζητήσει για την άρση του lockdown τουλάχιστον σε επίπεδο προπονήσεων και στη συνέχεια και για το πρωτάθλημα που πλέον πάει στην καλύτερη η εκκίνηση του για τέλη… Φλεβάρη.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά η Νίκη Βόλου έχει δώσει τα χέρια με τον τερματοφύλακα 23χρονο Τάσο Καραγκιόζη, αλλά δεν μπορεί να επισημοποιήσει τη συμφωνία από τη στιγμή που δεν ξέρει αν υπάρχει πρωτάθλημα στους επόμενους μήνες.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και οι Νέοι Αθλητές Νίκης προς τον προπονητή Κωνσταντίνο Σταμέλο για τον θάνατο του παππού του.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μας, Κωνσταντίνο Σταμέλο, καθώς και στην οικογένειά του, για τον θάνατο του παππού του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Νέοι Αθλητές Νίκης: «Η οικογένεια των Νέων Αθλητών της Νίκης Βόλου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Σταμέλο για τον θάνατο του παππού του Κωνσταντίνου Σοφογιάννη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου