Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θέλει και συνέχεια με ΠΑΟ

θέλει-και-συνέχεια-με-παο-770960

Συνέχεια επιτυχιών θέλει ο ΝΠΣ Βόλος μετά την πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-1) που πήρε επί του ΠΑΣ προχθές στα Γιάννινα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το γκολ του Δουβίκα με πέναλτι στο 14’ ήταν αρκετό για να πάρει η βολιώτικη ομάδα τους τρεις βαθμούς και να ανεβεί στην 7η θέση της βαθμολογίας «βλέποντας» πάντα την εξάδα και έχοντας αύριο (27/1, 15.00) αγώνα υποδεχόμενη στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό…

Ο ΝΠΣ Βόλος παραμένει μετά τα Γιάννινα σε τροχιά εξάδας, με τον προπονητή Άνχελ Λόπεθ να τονίζει στην κάμερα της Nova πως είναι περήφανος για την προσπάθεια και τη νίκη των παικτών του στους «Ζωσιμάδες»: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου περισσότερο από κάθε φορά, πάλεψαν πολύ σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δύσκολο αγώνα και περιμένουμε να ενσωματωθούν κανονικά στην ομάδα και τα παιδιά που μόλις γύρισαν από τραυματισμό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος, ενώ για το αν είναι πιο κοντά στην εξάδα ανέφερε: «Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε και το παιχνίδι του Κυπέλλου τις επόμενες μέρες».

1ο με πέναλτι

Το 1ο του γκολ με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας που ήταν το 7ο γι’ αυτόν φέτος. Και πριν έρθει στο Βόλο παίζοντας με τον Αστέρα Τρίπολης είχε άλλα 4 γκολ όλα με σουτ (2 σε πρωτάθλημα, 2 σε κύπελλο), ενώ και τα προηγούμενα 6 με τον ΝΠΣ Βόλος τα 5 ήταν με σουτ και 1 στη Ριζούπολη με κεφαλιά.

Ο Δουβίκας που φέτος έχει κερδίσει και 2 πέναλτι (και υπέπεσε σε ένα, σύμφωνα με τον Τζήλο) αν σκοράρει με τον ΠΑΟ θα φτάσει τα 10 γκολ στην ΣΛ, ενώ πριν φτάσει στον Αστέρα Τρίπολης ήταν στον Παναυπλιακό και στον Αστέρα Δρεπανιακό ερασιτεχνικές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας και μετά βρέθηκε και στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού!

Ο νεαρός επιθετικός στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και ήμασταν ευτυχείς που προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Λόγω του γηπέδου ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο να καθίσουμε λίγο και να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Ήταν δύσκολη η εκτέλεση του πέναλτι, δεν φαινόταν καν η άσπρη βούλα».

Πρώτη φορά

Στο ματς στα Γιάννινα πρώτη φορά στο πρωτάθλημα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μήτογλου (8 συμμετοχές) και Γκρίλο (5 συμ.). Μάλιστα ο Γερασιμος Μήτογλου που δείχνει να καθιερώνεται μίλησε στα κανάλια Novasports λέγοντας: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος και το ματς κρίθηκε στις δυνατές μονομαχίες. Ο προπονητής μας, μας είπε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και το γκολ θα έρθει, όπως και έγινε. Συνεχίζουμε δυναμικά, δεν αλλάζει κάτι, όσον αφορά στους στόχους μας, που είναι η εξάδα και η συμμετοχή στα playoffs. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στα επόμενα ματς».

Εκτός πάντως από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα Γιάννινα πρώτη φορά μετά από καιρό το δίδυμο των αμυντικών χαφ ήταν Ριένστρα-Τσοκάνης, που είχαν ξεκίνησε μαζί στην 11άδα τελευταία φορά στις 17 Οκτωβρίου στο ματς του α’ γύρου με τον ΠΑΣ (2-1), ενώ στην βασική 11άδα επέστρεψε και ο Τέκιο (24/10 με ΠΑΟ η τελευταία του φορά).

Τώρα με ΠΑΟ

Για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟ στο Πανθεσσαλικό για τη 19η αγωνιστική λόγω τιμωρίας έχουν δηλωθεί να απουσιάσουν οι Χουάν Χοσέ Περέα και Σαλβαδόρ Σάντσες, ενώ επιστρέφει έχοντας εκτίσει την ποινή του ο Ζαν Μπαριέντος.

Δύσκολο όμως φαίνεται να επιστρέψουν οι τραυματίες, Μπουένο, Νίνης και Κρητικός, ενώ σε ένα από τα επόμενα ματς θα λείψει και ο Τέκιο που συμπλήρωσε κάρτες.

Μετά την αυριανή 19η αγωνιστική και τον Παναθηναϊκό άλλωστε, το Σάββατο 30/1 για την 20η αγωνιστική ο ΝΠΣ θα αγωνιστεί στο Αλκαζάρ (15.00) με τη Λάρισα, ενώ ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (4/2) και στην 21η αγωνιστική (Κυριακή 7/2) υπάρχει το Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας (17.15) με τη βολιώτικη ομάδα να «κυνηγάει» Τρίπολης για την 6άδα… Σήμερα ο Αστέρας παίζει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και πριν έρθει στον Βόλο παίζει και με τον Άρη.

«Πράσινα» προβλήματα

Με προβλήματα θα έρθει στον Βόλο για τον αυριανό ματς (27/1, 15:00) στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός. Ο Ολλανδός Μπαρτ Σένκεφελντ θα εκτίσει την ποινή του στον αυριανό αγώνα της 19ης αγωνιστικής στον Βόλο και στο ίδιο ματς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Λάζλο Μπόλονι αναζητά λύσεις εκ των έσω για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθότι δεν έχει στη διάθεσή του και τον Κουρμπέλη, ο οποίος έκανε πριν από πέντε μέρες την επέμβαση στους κοιλιακούς. Μάλιστα τελευταίο πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση στον Βόλο για τη 19η αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός πάντως έρχεται στον Βόλο μετά από τέταρτη συνεχόμενη νίκη κι ενώ διατήρησε για πέμπτο σερί ματς ανέπαφη την εστία του.

Ο Ευαγγέλου στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Παναθηναϊκό αύριο Τετάρτη 27/1 θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Φέτος ο Ευαγγέλου ήταν στο VAR στα ματς του ΝΠΣ Βόλος με Αρη και Ατρόμητο, ενώ πέρσι ήταν διαιτητής στα παιχνίδια: ΝΠΣ Βόλος -Ξάνθη 1-0, Ατρόμητος Αθηνών- ΝΠΣ Βόλος 0-0 και ΝΠΣ Βόλος -ΠΑΟΚ 0-2.

Αύριο βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου