Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Στροφή» στο πρωτάθλημα

στροφή-στο-πρωτάθλημα-775015

Το μυαλό στο πρωτάθλημα έχει πλέον ο ΝΠΣ Βόλος που μετά την προχθεσινή νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ και το βήμα πρόκρισης που έκανε στο κύπελλο Ελλάδας, το μόνο που βλέπει τώρα είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, αφού και μέχρι τη ρεβάνς της Κρήτης μεσολαβούν συνολικά τρία σημαντικά ματς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μεθαύριο Κυριακή 24/1 ο ΝΠΣ Βόλος θα παίξει στα Γιάννινα και μετά έχει πάλι συνεχόμενα ματς, καθώς στη 19η αγωνιστική (Τετάρτη 27/1) αντίπαλος στο Πανθεσσαλικό (15.00) θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ιανουάριος κλείνει με την 20η αγωνιστική, Σάββατο (30/1) και με το ματς Λάρισα-Βόλος ΝΠΣ (15.00), ενώ ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη όπου με παρακαταθήκη το προχθεσινό 2-0 θα θελήσει να «σφραγίσει» την πρόκριση στην 8άδα.

Λόπεθ: «Ακόμη 90 λεπτά»

Χαμηλούς τόνους κράτησε άλλωστε και ο Άνχελ Λόπεθ μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ για το Κύπελλο. Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Μένει πολύ ακόμη για να πούμε οτιδήποτε. Έχουμε 90 λεπτά στο γήπεδο του ΟΦΗ. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχουμε πολύ για να δώσουμε τη μάχη μας στην Κρήτη. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες μου» ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός που πλέον κάνει πλάνα για θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα.

Χωρίς Μπαριέντος

Ο ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα μέσα στο 2021 έχει μια νίκη στην αρχή του όταν και είχε κερδίσει 1-0 τον Ατρόμητο για να ακολουθήσουν οι εκτός έδρας ήττες από Άρη (2-0) και ΠΑΟΚ (3-1) και στη συνέχεια η ισοπαλία στο Βόλο με τη Λαμία (1-1), ενώ τώρα θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες επιστροφής στην εξάδα με θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, η Βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον Ζαν Μπαριέντος, αφού ο Ουρουγουανός μέσος θα εκτίσει ποινή που έχει λόγω καρτών, όμως ακόμη πιο έτοιμοι θα είναι οι Τσοκάνης και Τέκιο ενώ από την άλλη αμφίβολος παραμένει ο Μπουένο.

Επιμονή Γκαρσία για Φεράρι

Συνεχίζει να είναι στην επικαιρότητα η τυχόν μετακίνηση του Φεράρι στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ και του Όλαφ Ρέμπε με την πλευρά του Βόλου και του Φρανκο Φεράρι και όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος Αργεντινός είναι πολύ κοντά στον Δικέφαλο. Καταλυτικό ρόλο σ’ αυτή την εξέλιξη παίζει η επιμονή του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος από όλες τις λύσεις που του προτάθηκαν (με τα οικονομικά δεδομένα που ορίζει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ), θεωρεί καλύτερη για την ομάδα του αυτή του αριστερού μπακ του ΝΠΣ Βόλος.

Ο Γκορτσίλας στα Γιάννινα

Την αναμέτρηση του Βόλος ΝΠΣ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Οι Ζωσιμάδες», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/1 στις 17.15 θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και Αντώνης Αναστασάκης από την ΕΠΣ Χανίων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στο VAR θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR ο Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα.

Σλοβένος στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων στη Βοσνία -και αφέθηκε ελεύθερος- ορίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς και τέταρτος ο Βασίλης Φωτιάς από τον Σύνδεσμο Πέλλας.

Ο Σλοβένος ρέφερι, σφύριξε το περσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, το οποίο είχε διαρκέσει περισσότερο από 100 λεπτά, με τον Βιεϊρίνια να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι στο 101’.

Και είναι ο ίδιος, επίσης, που είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε πάρτι οργίων στη Βοσνία με ναρκωτικά και όπλα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια. Ο Βίντσιτς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχθηκε πως δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση,

Ολοι οι αγώνες και οι ορισμοί της 18ης αγωνιστικής της SL1:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

15.00: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας).

Τέταρτος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

17.15: Απόλλων – Αρης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νιας)

Τέταρτος: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

VAR: Γιουγκ (Σλοβενία), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

19.30: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Φωτόπουλος (Αθηνών)

Τέταρτος Περράκης (Αθήνων)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

15.00: Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Χατζηνάκος (Δράμας)

Τέταρτος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

17.15: Παναιτωλικός – Λαμία

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας) Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Τέταρτος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστασάκης (Χανίων)

Τέταρτος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας)

19.30: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Διαιτητής: Βίντσιτς (Σλοβενιά)

Βοηθοί: Κλάντσνικ (Σλοβενία), Κόβατζιτς (Σλοβενία)

Τέταρτος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Γιουγκ (Σλοβενία), Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Η Σούπερ Λίγκα λέει «όχι»

στον ρατσισμό και τις διακρίσεις

Ο ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία της Super League, που σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους σε θέματα ρατσισμού, διακρίσεων και κοινωνικού αποκλεισμού, αφιερώνει την 18η Αγωνιστική του πρωταθλήματος ενάντια στο ρατσισμό, στη βία και στις διακρίσεις.

Ξεκάθαρη θέση κατά των διακρίσεων πήρε η Σούπερ Λίγκα σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή επισημαίνει ότι αφιερώνει την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη μάχη κατά του ρατσισμού, της βίας και των διακρίσεων…Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: «H Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους σε θέματα ρατσισμού, διακρίσεων και κοινωνικού αποκλεισμού, αφιερώνει την 18η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten (23-24/01/2021), ενάντια στο ρατσισμό, στη βία και στις διακρίσεις.

Ο αθλητισμός μεταλαμπαδεύει ανθρώπινες αξίες και προσφέρει στο ποδόσφαιρο τη δυνατότητα να προωθήσει θετικά μηνύματα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ανθρωπιά, αλλά και να ευαισθητοποιήσει όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για βία και διακρίσεις. Ενώστε και εσείς τη φωνή σας με όλες τις ομάδες και πείτε #slgr_notoracism».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου