Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Οκτώ παιχνίδια σε 33 ημέρες

οκτώ-παιχνίδια-σε-33-ημέρες-778034

Με οκτώ παιχνίδια σε 33 μέρες συνεχίζεται το «φορτωμένο» αγωνιστικό πρόγραμμα του ΝΠΣ Βόλος που αύριο 20 Ιανουαρίου έχει ματς με τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος, την Κυριακή πάει στα Γιάννινα, Τετάρτη περιμένει τον ΠΑΟ για τη Super League 1 και έως τις 21 Φεβρουαρίου έχοντας μόνο 2 κενές Τετάρτες θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα και με τα περισσότερα ματς να κρίνουν το στόχο της «εξάδας».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας είναι κάτι που «εξασθένησε» προχθές με την ισοπαλία (1-1 με τη Λαμία) στον Βόλο αλλά υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενώ τώρα η επόμενη «κενή» Τέταρτη θα είναι στις 11 Φεβρουαρίου.

Ενώ αύριο Τετάρτη 20/1 στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος, στη 18η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκ (Κυριακή 24/1) θα παίξει στα Γιάννινα, στη 19η (Τετάρτη 27/1) αντίπαλος στο Πανθεσσαλικό (15.00) θα είναι ο Παναθηναϊκός ο Ιανουάριος κλείνει με την 20η αγωνιστική, Σάββατο (30/1) και με το ματς Λάρισα- Βόλος ΝΠΣ (15.00).

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (3/2) και τα ματς της Βολιώτικης ομάδας για την Super League 1 είναι στην 21η αγωνιστική (Κυριακή 7/2) Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας Τρίπολης (17.15) και μετά από μια «κενή» Τετάρτη ο ΝΠΣ Βόλος θα ξαναπάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και την 22η αγωνιστική (Κυριακή 14/2 -17.15) και το πρόγραμμα ομαλοποιείται… αν και υπάρχει ακόμη η 23η αγωνιστική (Κυριακή 21/2) με το ματς Βόλος ΝΠΣ-Απόλλων (15.00). Τον Μάρτιο θα έχει άλλους τρεις αγώνες: 24η αγωνιστική (Δευτέρα 1/3) Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακός Π. (19.30), 25η αγωνιστική (Κυριακή 7/3) Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ (17.15) και 26η αγωνιστική (Κυριακή 14/3) Βόλος ΝΠΣ-ΑΕΚ (19.00).

Λόπεθ: «Τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε»

Πάντως η προχθεσινή ισοπαλία στοίχησε πάλι βαθμούς έδρας και ο Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεθ στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τη Λαμία στάθηκε στην κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο: «Το πιο δύσκολο στο παιχνίδι, ήταν να προηγηθούμε. Προηγηθήκαμε, αλλά στα 30 δευτερόλεπτα δεχθήκαμε την ισοφάριση και αυτό έκανε δύσκολα τα πράγματα. Παρόλο που στο κέντρο είχαμε κάποια υπεροχή, η ομάδα δεν μου άρεσε στο πρώτο ημίχρονο. Έκανα όσα θεώρησα απαραίτητα, ώστε να βγούμε στο δεύτερο που ήμασταν καλύτεροι», είπε αρχικά στη NOVA, ενώ για τα όσα δεν του άρεσαν και όσα κρατάει τόνισε: «Πρώτα από όλα δεν μου άρεσε που δώσαμε την εικόνα αδύναμης αμυντικά ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να περάσει πολλές μπαλιές στην περιοχή μας. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέπουμε. Στη συνέχεια διορθώσαμε αρκετά πράγματα, πιέσαμε, τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε».

Δηλώσεις στη NOVA έκαναν και οι Ντεντάκης, Κρητικός που αγωνιστήκαν ως αλλαγή. Ο Αντώνης Ντεντάκης ανέφερε: «Νομίζω μπήκαμε μουδιασμένα και στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία είχε την υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε και σκοράραμε πρώτοι αλλά αυτό κράτησε για λίγο. Παρά την αριθμητική μας υπεροχή δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που είχαμε, ενώ ο Τάσος Κρητικός δήλωσε: «Σίγουρα το παιχνίδι το ήθελαν και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους. Εμείς για να είμαστε κοντά στο στόχο μας που είναι η εξάδα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθρά, η Λαμία πατούσε καλύτερα. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα αλλά το σημείο της ισοφάρισης ήταν κομβικό. Θεωρώ ότι η βαθμολογική μας συγκομιδή μας αδικεί καθώς μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους πόντους, ελπίζω στη συνέχεια να τους πάρουμε» . Επίσης ο Κρητικός αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Είμαι ευχαριστημένος που επανήλθα μετά τον τραυματισμό μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου. Σημαντικό που αγωνίστηκα έστω και αυτά τα λίγα λεπτά ώστε να βρω το ρυθμό μου».

Ο Κρητικός είχε να παίξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ από τον Οκτώβριο έχουν να αγωνιστούν οι Τάσος Τσοκάνης και Σέρτζιο Τέκιο που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, προχθές ήταν στην αποστολή και πιθανόν θα αγωνιστούν αύριο με τον ΟΦΗ ενώ αμφίβολη πάντως είναι η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπουένο.

Ο Βρέσκας διαιτητής

Την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 20/1 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Θανάση Κόλλια (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ηλίας Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά στις 3 μ.μ. από την Cosmote, ωστόσο, όσοι δεν είναι συνδρομητές, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω του καναλιού της Cosmote στο youtube.

Τσακαλίδης στο ΟΑΚΑ

Δράση στο Κύπελλο για τα πρώτα παιχνίδια της 6ης φάσης έχουμε το διήμερο 20-21 Ιανουαρίου με την ΚΕΔ να ανακοινώνει χθες Δευτέρα τους διαιτητές των αναμετρήσεων. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε στα τρία από τα έξι ματς διαιτητές που ανέβηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία, ο λόγος για τους Γρατσάνη, Τσέτσιλα, Τσακαλίδης.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας του Συνδέσμου Γρεβενών, ενώ σε αυτό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα ο Ευάγγελος Γρατσάνης του Συνδέσμου Τρικάλων.

Στο ΟΑΚΑ για το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλων Σμύρνης ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης του Συνδέσμου Χαλκιδικής. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι παρών ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε ρόλο παρατηρητή αγώνα.

Τέλος, το Άρης-Άστερας Τρίπολης σφύριζει ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτ. Αττικής και στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος διαιτητής θα είναι ο Κουμπαράκης του Συνδέσμου Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

Αύριο

15:00 ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Bοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4oς: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

15:00 Άρης-Αστέρας Τρ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

17:15 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

Διαιτητής: Γρατσάνης (Tρικάλων)

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης) Καλαμπόλης (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

19:30 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Διπλάρης (Καρδίτσας) Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

21:30 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Aθηνών) Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Κλατενμπέργκ

Πέμπτη 21/1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Διαιτητής: Kουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης) Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Πέρασαν άνευ αγώνα στους «8» ο Παναθηναϊκός και η Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου