ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Ανακοίνωσε και τον Ερέρα και περιμένει μέχρι αύριο

ολυμπιακός-βόλου-ανακοίνωσε-και-τον-ε-779343

Στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου ντύθηκε κι επίσημα ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χερμάν Αντρές Ερέρα με τον ποδοσφαιριστή να περνά νωρίτερα από τις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον να περιμένει να πατήσει… και γήπεδο μαζί με τη νέα του ομάδα.

Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν επανεκκίνηση των προπονήσεων για τις ομάδες της Football League, μέχρι και σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να ενισχύεται, βάζοντας στο οπλοστάσιο του ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά τον Ερέρα, που βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στον Βόλο.

Στην ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τονίζεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Χερμάν Αντρές Ερέρα.

Ο 28χρονος αφού πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ερέρα αγωνίζεται τόσο στα «φτερά» της επίθεσης όσο και ως μεσοεπιθετικός πίσω από τον φορ. Ερχεται από την Μπόκα Ουνίδος με την οποία μετρά 38 συμμετοχές και ένα γκολ.

Επίσης έχει παίξει με την Αλμάγκρο (11 συμμετοχές, 1 γκολ) ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Μπράουν ντε Αντρόγκε (14 συμμετοχές).

Ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη Πέγιο οι οποίοι και του ευχήθηκαν να έχει μια επιτυχημένη σεζόν και πολλά γκολ με την ομάδα μας».

Με ενίσχυση

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Χερνάν Ερέρα είναι ο 4ος Αργεντινός της ομάδας (εκ των οποίων ένας λογίζεται ως κοινοτικός) στο πρωτάθλημα… όταν ξεκινήσει!

Ο Ερέρα μεγαλώνει την αργεντίνικη παροικία, μετά τους Νίκολας Ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο και Φράνκο Κολέλα, αλλά δεν είναι και η τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού στις χειμερινές μεταγραφές. Οσον αφορά τους δανεικούς από την ΑΕΛ ο ένας θα είναι ο 19χρονος δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Λουφάκης, που έχει αγωνιστεί πέρσι σε 3 ματς των playout στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Δάκτυλα και Κουτσιανούλη, αλλά και του Πάνου Τσαγκαλίδη επίσης με τη μορφή δανεισμού από τον Αρη.

Το νέο ρόστερ

Το τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς να αποκλείονται και προσθαφαιρέσεις αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Γιώργος Λαδάς, Αχιλλέας Κωνσταντίνου

Αμυντικοί: Νίκος Μπουτζίκος, Θωμάς Γραικός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Γιώργος Παπακώστας, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Δημήτρης Μπόλης, Κώστας Βλάχος, Πολ Μπάια

Μέσοι: Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Στάθης Ρόκας, Στάθης Βασιλούδης, Χρήστος Αγρόδημος, Δημήτρης Ζιάκας, Ερνάν Ντα Κάμπο, Φράνκο Κολέλα, Τίμος Πατρώνης, Στεφάν Ν’ Κόα, Ανέστης Μαστακούλης, Κώστας Κάβουρας, Χερμάν Αντρές Ερέρα.

Επιθετικοί: Μπρούνο Μπαράνκο, Ιάσων Παπαδημητρίου, Νίκος Μπέικος, Κώστας Γεωργακόπουλος, Γεράσιμος Βουκελάτος.

Τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των προπονήσεων θεωρούν ότι έχουν μπει στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένοντας αυτό να συμβεί από αύριο Τρίτη και μάλιστα έχουν κάνει και τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε όταν οι παίκτες επανέλθουν στις προπονήσεις, να γίνουν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, όπως και λιπομετρήσεις σε κάθε έναν ξεχωριστά, ενόψει και της μίνι προετοιμασίας, υπολογίζοντας σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League 2021 τον Φεβρουάριο.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν αύριο το ο.κ. για την επανέναρξη των προπονήσεων ως πρώτο βήμα και για την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League και μάλιστα για αύριο έχει προγραμματιστεί και τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League.

Ολα δείχνουν ότι αύριο θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων στην οποία θα τεθούν επί τάπητος και τα θέματα της Football League και να προκύψουν θετικά νέα για την επιστροφή στις προπονήσεις όπως έχει αιτηθεί η διοργανώτρια.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στην τελευταία του ανακοίνωση, εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του για αύριο αναφέροντας: «Με μεγάλη αγωνία περιμέναμε την συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, καθώς ελπίζαμε πως θα υπήρχε θετική εισήγηση για το δίκαιο αίτημα της επιστροφής στις προπονήσεις για τις ομάδες της Football League. Δυστυχώς με κυβερνητική απόφαση δεν συζητήθηκε και μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη. Ευελπιστούμε αυτό να συμβεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και επιτέλους η Football League να πάρει το «πράσινο φως», καθώς οι συνεχείς αναβολές και η μεγάλη αναμονή έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών, που βλέπουν την καριέρα τους να κρέμεται σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Επειδή το άνοιγμα του αθλητισμού γίνεται πολύ σταδιακά, η περαιτέρω καθυστέρηση δημιουργεί επίσης μεγάλα προβλήματα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών, όπου αγωνίζονται χιλιάδες ποδοσφαιριστές με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και στην Α’ Εθνική Γυναικών που είναι η μοναδική μεγάλη κατηγορία από τα ομαδικά αθλήματα που ακόμη βρίσκεται εκτός προπονήσεων.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τις δυνατότητες που έχει ο αθλητισμός στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου. Αυτές τις ώρες είναι αναγκαίο όσο ποτέ να υπάρξει άμεσα και ένα σχέδιο επιστροφής του ερασιτεχνικού αθλητισμού συμπεριλαμβανομένων και των ακαδημιών, καθώς μόνο ευεργετικά θα μπορούσε να λειτουργήσει στον άνθρωπο που τους τελευταίους 10 μήνες βιώνει δυσάρεστες καταστάσεις.

Επιτέλους, ας εκμεταλλευτούμε τις πραγματικές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία και στον άνθρωπο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου