ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην τελική ευθεία η Νίκη Βόλου

στην-τελική-ευθεία-η-νίκη-βόλου-781891

Βρίσκεται η Νίκη Βόλου για επανέναρξη προπονήσεων και σέντρα στη Football League

Το πολυπόθητο «ναι» στην επιστροφή στις προπονήσεις κι από κει και πέρα σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League περιμένει η Νίκη Βόλου στην τελική ευθεία για μια μέρα που περιμένει πλέον κάτι παραπάνω από δύο μήνες.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τους κυανόλευκους θα εκκινήσει μέσα στο 2021 και σε περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με τα ισχύοντα δεδομένα, και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα ανάψει και το πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και το πρωτόκολλο που αφουγκράστηκε χωρίς αντίρρηση φυσικά και η διοργανώτρια αρχή.

Χθες, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής, οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ, όπως και οι αρχηγοί των ομάδων, είχαν εκ νέου τηλεδιάσκεψη, με τον λευκό καπνό… να βγαίνει μέσα από την ενημέρωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος σε ανακοίνωση του τονίζει πως: «Το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά», όπως τους μεταφέρθηκε από την πλευρά του συνεταιρισμού.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΣΑΠ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου (σ.σ. χθες) τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τους αρχηγούς των ομάδων της Football League και της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας.

Η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη ύστερα από σχετική πρόσκληση του Συνδέσμου, ώστε να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στη Football League, η οποία παραμένει η μόνη επαγγελματική ποδοσφαιρική λίγκα στην Ευρώπη που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο ΠΣΑΠ μετέφερε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής τους έντονους προβληματισμούς του και την ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν, για αρχή, στις ομαδικές προπονήσεις, Εξέλιξη που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής μας διαβεβαίωσε και δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμη και έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να θέσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ μας ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά».

Εντατικές προπονήσεις

Το διάστημα της καραντίνας στη Νίκη Βόλου δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο και συνεχίζουν να δουλεύουν είτε μέσα από το σπίτι είτε έξω από αυτό.

Η Νίκη Βόλου παρά την περίοδο της αναστολής συνεχίζει να «δουλεύει» έστω και εκτός αγωνιστικών χώρων και δηλώνει έτοιμη για τη νέα πρόκληση που θα έχει μπροστά της μέσα στο νέο έτος.

Η ομάδα με το πρόγραμμα τηλεπροπονήσεων να συνεχίζεται, περιμένει την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, ώστε να καλυφθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η απουσία των παικτών από το γήπεδο και να επανέλθει η αγωνιστική ετοιμότητα όταν θα ανάψει το πράσινο φως για επισήμους αγώνες.

Πριν τη διακοπή των προπονήσεων η Νίκη είχε επενδύσει πολλά και πρόλαβε να δώσει δέκα φιλικά παιχνίδια, στα οποία μπορεί τα περισσότερα αποτελέσματα να μην ήταν τα επιθυμητά, αλλά η Νίκη έδειξε πως στην καλή της μέρας μπορεί να κοντράρει ομάδες και μεγαλύτερων κατηγοριών, βάζοντας τις βάσεις για κάτι μεγαλύτερο.

Τα αποτελέσματα των κυανόλευκων στους αγώνες προετοιμασίας ήταν:

Νίκη-Απόλλων Λάρισας 1-2

(4’ αυτογκόλ Σκούπρας- 47’ Λίταινας, 83’ Νούσιος)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη 1-0

(63’ πεν. Γυφτοκώστας)

Νίκη-ΝΠΣ Βόλος 0-1

(82’ Ουάρντα)

Νίκη-Θησέας 0-1

(85’ Γκάγκας)

Απόλλων Λάρισας-Νίκη 1-0

(18’ Μάρτινς )

Νίκη Βόλου-ΠΑΟ Καλλιθέας 7-0

(8’ Αλιατίδης, 45’ Τσιώλης, 53’ Αργύρης, 76’ Κάρδαρης, 77’ Ντομίνγκεθ, 79’ Λούκας Γκαρσία, 89’ πεν. Σαλαμούρας)

Νίκη-Λεβαδειακός 0-1

(53’ Συμελίδης)

Νίκη-ΑΕΛ 0-2

(76’ Στελιάνο, 85’ Τρούγιτς)

Νίκη-Τοξότης 0-1

(15’ Παπουτσής)

Νίκη-Παναχαϊκή 2-1

(28’Αλιατίδης, 89’ Οικονομίκος – 65’ Σκεπετάρης).

Οταν… ξεκινήσει

Οσον αφορά στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες και όταν ανάψει το πράσινο φως η Νίκη Βόλου, που τοποθετήθηκε στον Νότιο Oμιλο μετά από κλήρωση, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Αιγάλεω. Το πρόγραμμα για τον Νότιο Oμιλο της Football League έχει ως εξής:

1η αγωνιστική και 10η

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

2η αγωνιστική και 11η

Ρόδος-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική και 12η

Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

4η αγωνιστική και 13η

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η αγωνιστική και 14η

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η αγωνιστική και 15η

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

7η αγωνιστική και 16η

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική και 17η

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η αγωνιστική και 18η

Νίκη Βόλου-Επισκοπή

Ερχονται ανακοινώσεις

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στις επαφές της Νίκης με ομάδα της Αργεντινής για συνεργασία και ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Ρήγας Στύλας, που χειρίζεται το θέμα έχει τονίσει πως με αυτή την κίνηση «σκοπός μας είναι να φύγουμε από τις μικρές κατηγορίες, να ανέβουμε στην πρώτη ώστε να πάρουμε και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης εμβέλειας» ενώ για την επανέναρξη της Football League είπε: «Πιστεύω ότι θα αρχίσει αρχές Φεβρουαρίου. Η πανδημία ήρθε σαν βόμβα. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. Το ποδόσφαιρο δίνει ψυχική υγεία και πνευματική ηρεμία στον κόσμο. Θέλουμε κι εμείς να βγούμε από το καβούκι μας. Υπάρχει επαγγελματική ομάδα που δεν κάνει προπονήσεις;».

Εξ αποστάσεως τα διαρκείας

Και εξ αποστάσεως μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή την περίοδο που η λειτουργία των γραφείων έχει ανασταλεί.. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, και έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού παρότι δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξει κόσμος στο Πανθεσσαλικό που θα είναι έδρα, η ζήτηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα από φίλους της ομάδας που πέρσι δεν είχαν διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας που είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές. Οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ είναι: Blue: €50: Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Family: €120: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο της Football League στο Νότιο Όμιλο.

Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τόσο τα ημερολόγια για το νέο έτος 2021, όσο και τα φούτερ της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης Βόλου. Μάλιστα το ημερολόγιο είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς γίνεται μία ιστορική αναδρομή στο καμάρι της προσφυγιάς από την ίδρυσή της, αλλά και αναφορά στα προπολεμικά χρόνια που αγωνιζόταν η Νίκη Βόλου με σπάνιες και συλλεκτικές φωτογραφίες. Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά και τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου