Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπέος: «Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου»

μπέος-διαστρεβλώθηκαν-τα-λεγόμενά-μ-782694

Για διαστρέβλωση της δήλωσης πως έχει πρόταση να ασχοληθεί με ομάδα, που διεκδικεί τίτλους, έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος και τόνισε ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στον ΠΑΟΚ, όπως ερμηνεύτηκε από κάποιους.

Σε διευκρίνιση σχετικά με δήλωση που έκανε χθες σε ρ/σ της Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος. Με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Βόλου σημείωσε ότι τα λεγόμενά του περί προτάσεων να ασχοληθεί με ομάδες, που διεκδικούν τίτλους παρερμηνεύτηκαν και κακώς συνδέθηκαν με τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας. Αλλωστε στην παρούσα συγκυρία, όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει, το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι δήμαρχος».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρόσφατο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βόλος στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, δεν έχει κάποια συμμετοχή στα εγκλήματα του Τζήλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει στον Βόλο τέτοια λάθη. Το ζητούμενο όμως είναι ότι αν στην θέση του Βόλου ήταν ο ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ θα γινόταν… πόλεμος. Αν και εκτιμώ τον Βιεϊρίνια ως παίκτη και άνθρωπο υπέπεσε σε παράπτωμα και αν η μπάλα ήταν εντός αγωνιστικού χώρου θα ήταν πέναλτι. Η ομάδα έπαιξε καλά, την κοίταξε στα μάτια και από κάποια λάθη κρίθηκε το αποτέλεσμα».

Για τον Δουβίκα: «Δεν υπάρχει τίποτε. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και από άλλες ομάδες τις οποίες δεν επιτρέπεται να τις πω. Οι άλλες δυο ομάδες ήταν μέσω μάνατζερ. Εγώ το έχω δηλώσει επίσημα, πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ γιατί είμαι και φίλος της ομάδας. Είναι 21 χρόνων, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Παραμένει στον Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια βλέπουμε. Δεν τον έχει καπαρώσει ο ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι, γίνονται συζητήσεις».

Για τους Λατίνους που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα και για την παρουσία Μπουρντίσο: «Αυτός δεν είναι ο ιδιοκτήτης. Έρχεται ως εκπρόσωπος αν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση φυσικά. Ναι μεν έχει γίνει προσύμφωνο αλλά τα συμβόλαια θα υπογραφούν 25 Ιανουαρίου. Εγώ το πρώτο που ζήτησα είναι να υπάρξει ένας μεγάλος έλεγχος για να έχουμε νομιμότητα και να μην υπάρξουν προβλήματα. Ο Μπουρντίσο, ένας μεγάλος παίκτης με μεγάλο όνομα έρχεται ως εκπρόσωπος για να αναλάβει το τμήμα υποδομών, διαμεσολαβητής ήταν ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος έχει γραφείο μάνατζερ».

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο: «Η παρουσία μου στον Βόλο είναι με Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε στη συνέχεια να ασχοληθώ με την πόλη μου ως δήμαρχος. Μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι εκεί (σ.σ. ΠΑΕ Βόλος), για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω, θέλω να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με την πόλη. Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Εχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Οταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας. Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ. Θα ξεκουραστώ και ίσως επανέλθω για να γράψουμε ιστορία και να πάρω τίτλο, είναι όνειρό μου, ούτε τους βλέπω όλους αυτούς ποδοσφαιρικά. Ως επιχειρηματίες είναι όλοι τους μεγάλοι, αλλά ποδοσφαιρικά δεν τους βλέπω. Θέλω να αξιοποιηθούν οι γνώσεις μου με τίτλους. Εχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν είναι επί του παρόντος, προτεραιότητα τώρα για μένα είναι η πόλη του Βόλου».

Για το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά δεν είναι ο περυσινός Ολυμπιακός, δεν έχει την δυναμική που είχε. Ο ΠΑΟΚ όμως του Βόλου και της ΑΕΛ δεν μπορεί κάτι παραπάνω. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει την Λάρισα, τον Ατρόμητο και δυσκολεύεται με τον Βόλο, δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει η ομάδα. Ο Βόλος έχει 2.450.000 μπάτζετ και μόνο ο Τσόλακ κάνει 3.000.000. Δεν παίζανε κιόλας στον Βόλο τρεις βασικοί. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να έχει ελλείψεις σε αυτά τα ματς. Το αποτέλεσμα της Τετάρτης (σ.σ. σήμερα) είναι καθαρά θέμα γοήτρου.

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ουσία, να κερδίσω το τρόπαιο, να διακριθώ.

Όταν είχα πάει στον Πανιώνιο το 2001 περίμενα, αξιολόγησα και τα άλλαξα όλα, δεν υπήρχε τίποτα. Οι αρρωστημένες καταστάσεις δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Κάποιοι λειτουργούν έτσι, δεν τον λέω για τον ΠΑΟΚ αυτό. Είναι θεού δώρου να έχεις έναν μεγάλο χρηματοδότη και κάποια από τα στελέχη σου να κάνουν… πλάκα.

Είναι άδικο, έχουν πεταχτεί εκατομμύρια. Και κατά της απουσίας της οικογένειας Σαββίδη να λειτουργεί η ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Χρειάζονται συνεργάτες οι οποίοι να ξέρουν πως να αντισταθούν. Όταν θα υπάρξει η κατάλληλη ομάδα για να τρέξει τον σύλλογο κάποιοι θα μείνουν στο περιθώριο. Έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τον σύλλογο, εύχομαι να επιστρέψει στις επιτυχίες στον ΠΑΟΚ αλλά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις».

Επιστρέφει για Λαμία

Ο Βόλος ΝΠΣ υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Λαμία την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 17:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη 17η αγωνιστική της Super League 1.

Οι ποδοσφαιριστές του Άνχελ Λόπεθ πάλεψαν στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα (3-1), που ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη στη Θεσσαλονίκη, μιας και πριν λίγες ημέρες είχαν ηττηθεί και από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Βολιώτες παρουσίασαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ήταν ανώτερος στην επανάληψη. Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων αφήνουν στο παρελθόν την αναμέτρηση αυτή και στρέφουν τα βλέμματα τους στον ερχόμενο αγώνα με αντίπαλο την Λαμία, γνωρίζοντας πολύ καλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού και θα κυνηγήσουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να πετύχουν και πάλι την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Πλέον ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Αστέρα Τρίπολης που κατέχει την 6η θέση στη βαθμολογία με 21 βαθμούς. Γίνεται σαφές ότι δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα, πέρα από το «τρίποντο» για τους Βολιώτες, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς. Ο Ισπανός τεχνικός των κυανέρυθρων, Ανχελ Λόπεθ, ζητά την πλήρη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του και τους επισημαίνει πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν σε κανένα λεπτό του αγώνα τον αντίπαλο. Αντιθέτως τονίζει πως αν αγωνιστούν με πάθος και παρουσιάσουν την ανάλογη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν άγχος θα μπορούν να φθάσουν στην επίτευξη του βασικού στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βόλος ΝΠΣ ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2021, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου (1-0) στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολούθησαν δύο έξοδοι στη Θεσσαλονίκη που συνοδεύτηκαν από ήττα (2-0 από τον Άρη και 3-1) από τον ΠΑΟΚ, αλλά οι Βολιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες σε συνδυασμό βέβαια με όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη η Λαμία πάλεψε προχθές στην έδρα της κόντρα στην ΑΕΚ (0-1), αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως η Ένωση αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 53’ της αναμέτρησης. Η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς σε σύνολο 13 αγωνιστικών. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετρά μόνο μία νίκη (2-0 τον Άρη), δύο ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ενίσχυση με Αντάμα Μπα η Λαμία

Συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση έδωσε η Λαμία, γνωστοποιώντας την απόκτηση του Ανταμά Μπα. Ο 27χρονος επιθετικός από τη Μαυριτανία έπαιζε μέχρι πρόσφατα στη μαροκινή Ρενέισενς, ενώ έχει περάσει και από γαλλικές και τουρκικές ομάδες.

Στην ανακοίνωση των Φθιωτών αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (27/8/1993) επιθετικό από την Μαυριτανία, Adama Ba, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Renaissance de Berkane στο Μαρόκο.

Έχει παίξει ακόμη σε Γκιρένσουσπορ, Γκαζιάντεπ (Τουρκία), Οσέρ, Μπαστιά, Νιόρ και Μπρεστ (Γαλλία). Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου