ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέβηκε στην κορυφή ο Ολυμπιακός

ανέβηκε-στην-κορυφή-ο-ολυμπιακός-375387

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Βαλβέρδε πήρε τους βαθμούς με το 2-0, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και τώρα σκέφτεται το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Η επικράτησε των γηπεδούχων ήρθε με εύκολο τρόπο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, σημείωσε νωρίς δύο γκολ, εξασφάλισε την επιτυχία και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων. Η ΑΕΚ δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και σε κάποια διαστήματα φάνηκε.

Ο Ολυμπιακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και ο τρόπος που πήρε τους βαθμούς και τη νίκη, θύμισε σε πολλούς το προ εβδομάδας ματς στην Τούμπα. Νίκη -καρμπόν!

Μόλις στο 5’ ο Ιμπαγάσα χτύπησε κόρνερ, ο Μέλμπεργκ σηκώθηκε ψηλά, κεφαλιά και 1-0.

Το 2-0 ήρθε στο 23’ ύστερα από αντεπίθεση: ο Τζιμπούρ κινήθηκε από τα αριστερά, έδωσε στον Μιραλάς, πλασέ και γκολ!

Ολα στη συνέχεια ήταν εύκολα για την ομάδα του Βαλβέρδε. Το μυαλό όλων πήγε στο ματς με τη Ρούμπιν και έτσι, οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε μια διαχείρηση της κατάστασης. Να τονιστεί, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός έπιασε κορυφή, καθώς έχει 49 βαθμούς, έναντι 48 του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟ φυσικά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που θα δώσει με την Ξάνθη την Κυριακή.

Στο ντέρμπι είχαμε και την πρώτη παρουσία του Καζίμ στην αρχική ενδεκάδα. Ο Τούρκος φορ έδειξε καλά στοιχεία και αποθεώθηκε από το κοινό του Ολυμπιακού.

Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες:Μάκος, Μπέλλεκ, Μανωλάς, Δέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μοντέστο.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης(82’ Μοντέστο), Ορμπάιθ, Καζίμ(84’ Χολέμπας), Μιραλάς(66’ Αμπντούν), Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας, Μάκος(63’ Ρίκκα), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μπέλλεκ(61’ Σιαλμάς), Καφές, Βάργκας(82’ Γκερέιρο).

:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου