Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Στέλνουν» Μπουρντίσο στον ΝΠΣ Βόλος

στέλνουν-μπουρντίσο-στον-νπσ-βόλος-785658

Διοικητικές εξελίξεις ως γνωστόν αναμένεται να υπάρξουν στην ΠΑΕ Βόλος όπως αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος. Οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ προέρχονται από την Αργεντινή, φαίνεται πως έχουν αρκετά σχέδια για την ομάδα του Βόλου και αυτό φαίνεται από το όνομα που είδε το φως δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στόχος τους είναι να φέρουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ομάδα, τον Νίκολας Μπουρντίσο. Πρόκειται για τον Αργεντινό διεθνή παλαίμαχο στόπερ της Ιντερ και της Ρόμα, που τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μπόκα Τζούνιορς και είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Μπόκα έχει «βολιδοσκοπηθεί» από αρκετές ομάδες της χώρας του ώστε να πάρει ρόλο, ενώ τα εκεί δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προέρχεται από τον Βόλο.

Οι Αργεντίνοι επενδυτές για τον ΝΠΣ Βόλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ήδη έχουν έτοιμη και μεταγραφή και θα ακολουθήσουν και άλλες. Έτσι όπως έχει γραφτεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αναμένεται να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει με τον Χοσέ Αλεχάντρο Ρίβας Γκαμπόα, με τον Βενεζουελάνο επιθετικό να ενισχύει τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου