Αίτημα για έναρξη Γ’ Εθνικής

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-08, 15:37:36
«Συζητείται» η επανέναρξη
Αίτημα για έναρξη Γ’ Εθνικής

Αίτημα για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών θα στείλει η ΕΠΟ στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην τηλεδιάσκεψη, μάλιστα, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε, με συμμετοχή του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, του προέδρου του ΠΣΑΠ κ. Γιώργου Μπαντή, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, του μέλους της ιατρικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. κ. Οδυσσέα Παξινού και εκπροσώπων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Αντικείμενό της ήταν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και η έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Γυναικών, εντός του πλαισίου που καθορίζει η εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας του COVID-19.

Δεδομένης της κοινής επιθυμίας για επιστροφή στα γήπεδα, εκφράστηκε η βούληση όλων των πλευρών για αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υποβολή, εκ μέρους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., προς έγκριση, υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τα 9 προαπαιτούμενα που ισχύουν για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε -τηρουμένων των οδηγιών του πρωτοκόλλου- να επαναρχίσουν οι προπονήσεις».

Ως γνωστόν στη Γ’ Εθνική που το πρωτάθλημα ξεκίνησε και διεκόπη, παίκτες και ομάδες βρίσκονται στα όριά τους καθώς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Μάλιστα προ ημερών η Επιτροπή ποδοσφαιριστών της κατηγορίας έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για να του μεταφέρουν την δραματική κατάσταση που βιώνουν.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=