Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΝΠΣ Βόλος: Θέλει επιστροφή στις επιτυχίες

νπσ-βόλος-θέλει-επιστροφή-στις-επιτυχ-813656

Ο ΝΠΣ Βόλος, που τη Δευτέρα θα παίξει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες θέλουν στον ΝΠΣ Βόλος και ήδη η σκέψη όλων είναι στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη την ερχόμενη Δευτέρα για την 10η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΝΠΣ Βόλος γνωρίζοντας τις δυνατότητές του θέλει στο επόμενο ματς να «σβήσει» την ήττα στο Πανθεσσαλικό από τον ΟΦΗ, να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας διατηρώντας και το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας κερδίσει σε Περιστέρι (0-2) και Λαμία (1-2) και πήρε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Στον αγώνα της Δευτέρας (30/11, 19.30) θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις άλλα και απουσίες και ο προπονητής Ανχελ Λόπεθ καταστρώνοντας τα πλάνα του δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τιμωρίας τους Σάντσες, Μπαριέντος τους Τσοκάνη, Τέκιο λόγω τραυματισμού, ενώ επιστρέφουν ο Ντεντάκης και από τιμωρία οι Ριένστρα και Μήτογλου.

Οι άνθρωποι του ΝΠΣ Βόλος είδαν χθες τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνε ισοπαλία στην Τρίπολη.

Στις 9/12 το Αστέρας- ΝΠΣ Βόλος

Στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει το εξ αναβολής ματς Αστέρας- ΝΠΣ Βόλος αφού η Super League έκανε γνωστό το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 6ης και της 8ης αγωνιστικής, ενώ ενημέρωσε για αλλαγή ημερομηνίας δύο αναμετρήσεων της 11ης και της 12ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο εξ αναβολής αγώνας της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη ορίστηκε για την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο στάδιο Αλκαζάρ. Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 24 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο, θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 17.15, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 7 Νοεμβρίου, όμως αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα του Βόλου.

Επιπλέον, η Super League ανακοίνωσε πως το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ , στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, στις 19:30 (αντί για Σάββατο 05/12), ενώ ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου στις 17:15 (αντί για Σάββατο 12/12).

Στην 11άδα ο Δημόπουλος

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές Άρη, Σιαμπάνης και Γκάμα, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Νέιρα και Σαρδινέρο, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Δημόπουλος (Βόλος ΝΠΣ), Σπαρβ (ΑΕΛ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ντέλετιτς (Λαμία), Μάνταλος (ΑΕΚ) και Μανούσος (Ατρόμητος Αθ.).

Ο Στέργιος Δημόπουλος φέτος εχει παίξει ως αλλαγή σε 3 ματς με τον ΝΠΣ Βόλος και σκόραρε την περασμένη Δευτέρα, πέρσι έπαιξε σε 28 με 2 γκολ ενώ συνολικά στο Βόλο έχει 74 συμμετοχές.

4ος νεότερος σκόρερ ο Δουβίκας

Στην 4η θέση των νεότερων σκόρερ βρέθηκε ο Τάσος Δουβίκας αφού ο Θεοδόσης Μαχαίρας της ΑΕΚ έγινε ο τρίτος νεότερος σκόρερ στη φετινή σεζόν, συμπληρώνοντας μια τριάδα παικτών, που είναι κάτω των 21 ετών. Οι δέκα νεότεροι σκόρερ στο πρωτάθλημα Super League δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 23 χρόνια τους.

Οι δέκα νεότεροι σκόρερ στο πρωτάθλημα

Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ) 18 ετών, 7 μηνών και 12 ημερών

Δημήτρης Πινακάς (ΑΕΛ) 19 ετών και 27 ημερών

Θεοδόσης Μαχαίρας (ΑΕΚ) 20 ετών, 6 μηνών και 15 ημερών

Αναστάσιος Δουβίκας (Βόλος ΝΠΣ) 21 ετών, 1 μήνα και 11 ημερών

Νικολόζ Νινούα (ΠΑΟΚ) 21 ετών, 4 μηνών και 12 ημερών

Βλάντισλαβ Νάουμετς (ΠΑΣ) 21 ετών, 6 μηνών και 23 ημερών

Λάζαρ Ρόμανιτς (Λαμία) 22 ετών, 5 μηνών και 21 ημερών

Μπράιτ Ενομπακάρε (ΑΕΚ) 22 ετών, 7 μηνών και 19 ημερών

Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ) 22 ετών, 10 μηνών και 7 ημερών

Κώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ) 22 ετών, 10 μηνών και 25 ημερών

Πήρε βαθμό στην Τρίπολη ο Απόλλωνας

Χωρίς γκολ και νικητή (0-0) έληξε ο εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν στο 81’ τη μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με το «διπλό» από το «Θ. Κολοκοτρώνης», μετά από κεφαλιά του Λισγάρα που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής (87’ Άλβαρεζ), Πασαλίδης, Λέο Τίλικα (87’ Κρέσπι), Μουνάφο (69’ Μπ. Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Σίτο (69’ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46’ Γκόμες), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Χουχούμης (70’ Τσαμπούρης), Φατιόν, Τσιλούλης, Μπεντινέλι (90’+2’ Μουνιέ), Κολ (90’+2’ Κιτοκό), Ιωαννίδης (87’ Μ. Φερνάντεζ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου