ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο περίμενε και ο Ολυμπιακός Βόλου

στο-περίμενε-και-ο-ολυμπιακός-βόλου-816117

«Ανάσα» για επιστροφή στη δράση μέσω Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League και Super League 2, βρίσκεται σε κατάσταση αναγκαστικής αναμονής από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ το lockdown δείχνει πως θα παραταθεί και τον Δεκέμβριο.

Μια ηλιαχτίδα… επιστροφής στη δράση δείχνει να αποτελεί το Κύπελλο Ελλάδος, μετά τα όσα συζητήθηκαν και μέσα στην εβδομάδα κι έτσι δεν αποκλείεται οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις, για να αγωνιστούν για την 4η φάση του θεσμού, αφού η ΕΠΟ έχει αποκλείσει για την ώρα τη συμμετοχή των ερασιτεχνικών ομάδων.

Ωστόσο πολύ δύσκολα θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League μέσα στο 2020, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τουλάχιστον την επιστροφή στις προπονήσεις μέσα στον τελευταίο μήνα ενός… καταστροφικού έτους.

Στον Ολυμπιακό ξεκινώντας προετοιμασία τον Αύγουστο από το Καρπενήσι έχουν δώσει συνολικά 9 φιλικά τεστ προετοιμασίας με πρώτο στις 29/8 στο Στεφανοβίκειο, τελευταίο 31/10 στην Πάτρα και στα επτά παιχνίδια με προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 1-0

(28 Ντούντα)

Ολυμπιακός-Πιερικός 1-0

(45’+ Παπαδημητρίου)

Δήμητρα-Ολυμπιακός 1-3

(64’ πεν. Θωμαΐδης -7’ Παπαδημητρίου, 44’ Μπαράνκο, 57’ Ντα Κάμπο)

Βέροια-Ολυμπιακός 2-2

(34’ Πασάς, 72’ πεν. Λουκίνας-49’ Ντα Κάμπο, 70’ Κόλα)

Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός 2-1

(39’ Μπαράνκο-74’ πεν. Λίταινας, 89’ Τασιούλης)

Αιγάλεω-Ολυμπιακός 2-2

(24’ πεν. Τσιλιγγίρης, 57’Αναστασίου-34’ πεν. Ντα Κάμπο, 82′ Φιλίποβιτς)

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-0

(78’ Κουσκουνάς)

Εχει… πρόγραμμα

Στον Ολυμπιακό άλλωστε γνωρίζουν πως στο νέο ξεκίνημα δεν θα υπάρχει ρυθμός και θα χρειαστεί χρόνος, ενώ για το πρωτάθλημα της Football League το μόνο που γνωρίζουν οι αντίπαλοι είναι το πρόγραμμα των 18 αγώνων. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν 18 παιχνίδια για τον Βόρειο όμιλο, ξεκινώντας εντός έδρας κόντρα στην Τρίγλια και από το γήπεδο της Νεάπολης.

Οι αγωνιστικές των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός-Τρίγλια

ΑΕΠ Κοζάνης-Ολυμπιακός

Ολυμπιακός-Βέροια

Ολυμπιακός-Καλαμαριά

Αλμωπός -Ολυμπιακός

Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός

Ολυμπιακός-Καβάλα

Πιερικός-Ολυμπιακός

10η Τρίγλια-Ολυμπιακός

11η Ολυμπιακός-ΑΕΠ Κοζάνης

12η Βέροια-Ολυμπιακός

13η Καλαμαριά-Ολυμπιακός

14η Ολυμπιακός-Αλμωπός

15η Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός

16η Ολυμπιακός-Θεσπρωτός

17η Καβάλα-Ολυμπιακός

18η Ολυμπιακός-Πιερικός

Προπόνηση στο σπίτι και… εκτός

Οι ερυθρόλευκοι στο αναγκαστικό περίμενε γυμνάζονται ατομικά και σε εξωτερικούς χώρους, βάσει προγράμματος που τους έχει δώσει η τεχνική ηγεσία και μέσω αυτών των ατομικών προπονήσεων, στοχεύουν στο να διατηρηθούν σε μια όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Οι περισσότεροι παίκτες και οι ξένοι της ομάδας Νίκολας Ντα Κάμπο, Μπρούνο Μπαράνκο, Φράνκο Κολέλα, και Ιγκόρ Φιλίποβιτς παραμένουν στον Βόλο, ενώ οι Λαδάς, Πατρώνης, Βασιλούδης, Γιαννίτσης, Ζιάκας και Αγρόδημος και αυτοί μετέχουν στο ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά έχοντας πάρει άδεια είναι στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Το ειδικό πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης που μοίρασε στους παίκτες ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Ξηροφώτος έχει ορίζοντα το τέλος του μήνα ελπίζοντας …στη συνέχεια να μπουν και στο γήπεδο για ομαδικές προπονήσεις που σίγουρα δεν καλύπτονται στο ακέραιο από τις ατομικές.

Περιμένει «κίνηση» και στα διαρκείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει και οικονομικές ανάσες από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, σε μια μακρά περίοδο όπου δεν υπάρχουν από πουθενά έσοδα και τα έξοδα «τρέχουν». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το νέο πρωτάθλημα της Football League θα κάνει χρήση του γηπέδου της Νεάπολης και ήδη εδώ και καιρό για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 είναι στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως «δώρο» και μετοχές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου