ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλέξανδρος Σιώμος: «Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για να επιστρέψουμε στη δράση»

αλέξανδρος-σιώμος-θα-χρειαστεί-χρόν-825050

Ο Θησέας Αγριάς συμμετέχει για δεύτερη αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την περσινή σεζόν οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν «ξέφρενη» πορεία και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συνέντευξη στον ΗΛΙΑ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ

Φέτος κατέγραψαν τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά το δεύτερο lockdown ανέστειλε τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για ένα μήνα. Ο 24χρονος μαχητικός επιθετικός του Θησέα, Αλέξανδρος Σιώμος, τόνισε πως η ομάδα θα μπορούσε να κατακτήσει περισσότερους βαθμούς και ευχήθηκε όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας να έχει μία σύντομη και ευτυχή κατάληξη. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ:

Για το ξεκίνημα του Θησέα στον φετινό 4ο όμιλο: «Η αλήθεια είναι ότι η «φτωχή» συγκομιδή βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, δεν αντικατοπτρίζει την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μας μένει μία πικρία. Σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια καίρια σημεία των αναμετρήσεων, όπως στο έκτος έδρας ματς με την Νέα Αρτάκη, στο οποίο θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το «τρίποντο», αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση (1-1) στο 90’ μετά από αδράνεια της άμυνας. Ακολούθησε το Μαγνησιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο την Δήμητρα (2-2) στην Αγριά, στο οποίο θέλαμε την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά δεν καταφέραμε να την πετύχουμε. Ομως στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου αποσπάσαμε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, θα σημειώναμε την πρώτη μας φετινή νίκη κόντρα σε μία ποιοτική και δυνατή ομάδα».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας της Αγριάς και το επίπεδο του 4ου ομίλου: «Βασικός στόχος της ομάδας μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική και η καλύτερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα. Να επισημάνω πως ο φετινός όμιλος είναι αρκετά δύσκολος και ισορροπημένος και δεν υπάρχει η ομάδα φόβητρο που αποτελεί το φαβορί για την άνοδο στη παρακάτω κατηγορία. Πιστεύω ότι θα υπάρξει εναλλαγή αποτελεσμάτων και ανακατατάξεις στη βαθμολογία, εφόσον επιστρέψουμε μετά από ένα μήνα στους αγωνιστικούς χώρους και δεν ξεπεράσει το χρονικό όριο που ανακοινώθηκε επίσημα».

Για «προβλήματα» που θα υπάρξουν με το δεύτερο lockdown: «Σίγουρα το δεύτερο «lockdown» μόνο καταστροφικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τον αθλητισμό και γενικότερα για κάθε τομέα της ζωής μας. Δυστυχώς θα το ζήσουμε για δεύτερη φορά και θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση.

Δυστυχώς το πλάνο όλων των ομάδων πάει χαμένο εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και βαδίζουμε σε μία αβέβαιη σεζόν. Οπωσδήποτε επιβάλλεται μία μίνι προετοιμασία για μην αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς και να διατηρήσουμε μία άριστη περίοδο φόρμας».

Κλείνοντας, ευχήθηκε: «Αυτή η δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας να έχει μία σύντομη και ευτυχή κατάληξη. Να βγούμε πιο δυνατοί και να επιστρέψουμε ομαλά στην κανονικότητα με υγεία πάνω απ’ όλα, γιατί αυτό το υπέρτατο αγαθό αποτελεί το σημαντικότερο δώρο που μας έχει προσφέρει ο Θεός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου