ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υποστήριξε το δίκαιο η Νίκη Βόλου

υποστήριξε-το-δίκαιο-η-νίκη-βόλου-830337

Το δίκιο της διεκδίκησε χθες επί μιάμιση ώρα η Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και με επιχειρήματα υποστήριξε την προσφυγή της κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ που «πρόσθεσε» τη Σαντορίνη στην κατηγορία όσο και του Δ.Σ. της Ενωσης Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ για την προκήρυξη στην οποία αναφέρεται πως θα συμμετάσχουν 20 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου που εκπροσωπήθηκε από τον νομικό Χρήστο Χριστόπουλο ζήτησε να ισχύσει η προκήρυξη 2019-20 που έχει ισχύ και για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα και με την απόφαση του Διαιτητικού, μετά την προσφυγή και δικαίωση των Χανίων, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει νόμιμη απόφαση για τους δυο ομίλους και τις ομάδες Football League.

Η Νίκη αμφισβήτησε ακόμη και το κύρος εγγράφων που κατατέθηκαν από την άλλη πλευρά, ισχυριζόμενη ότι είναι πλαστά και πως ένα συγκεκριμένο από 2/8 έχει υπογραφή των Τρικάλων που δεν υπέγραψε και ότι έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν το Δικαστήριο, ενώ οι «αντίπαλοι» της βολιώτικης ΠΑΕ είχαν ως μόνο επιχείρημα ότι θα μείνουν άνεργοι πολλοί ποδοσφαιριστές και ότι η Νίκη είχε συμφωνήσει με την προκήρυξη ως όφειλε!

Να σημειωθεί ότι νομικά εκπροσωπηθήκαν ΕΠΟ, Σαντορίνη Καλαμάτα και ξεχωριστά ποδοσφαιριστές των ομάδων που αν κερδηθεί η προσφυγή της Νίκης συμφώνα με την παλιά προκήρυξη θα υποβιβαστούν στην ερασιτεχνική Γ΄Εθνική!

Στο δεύτερο μέρος της προσφυγής για την κλήρωση στο διαχωρισμό των ομίλων η Νίκη ανέφερε ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε να παραστεί.

Νέο φιλικό

Πέρα από τις εξωαγωνιστικές υποθέσεις η Νίκη μετά το φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης και την ακύρωση της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρικάλων έχει προγραμματίσει νέο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης, ελπίζοντας να μην υπάρξει πρόβλημα.

Στη Νίκη είχαν την ατυχία να ματαιωθούν αρκετά φιλικά παιχνίδια αφού δεν έγιναν οι συναντήσεις που είχαν στο πρόγραμμα, με Αναγέννηση Καρδίτσας, Βέροια, δυο φορές με τα Τρίκαλα, ενώ δεν έγινε και ο αγώνας με τον Αστέρα Βλαχιώτη, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο των Νέων Ερυθρών.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο «Παντελής Μαγουλάς» και δόθηκε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων. Οι νεαροί Μαυροζούμης, Κοπιτσής έκαναν ατομικό, λόγω του αγώνα που είχαν την Τετάρτη με την Κ- 19 και λόγω ενοχλήσεων ήταν οι Αλιατίδης, Μπαλάφας και Αργύρης

Τα εισιτήρια διαρκείας

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης για τη σεζόν 2020-21 στη Φούτμπολ Λιγκ. Περιλαμβάνονται τιμές για όλα τα βαλάντια, με τους φίλους της ομάδας να έχουν την άνεση να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου, εφόσον φυσικά επιτραπεί κάποια στιγμή να γίνουν αγώνες με κόσμο μια και η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να υπάρχει.

Η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου δίνει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τους φίλους της ομάδας. Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Κλείσε τη δική σου θέση στο Πανθεσσαλικό στάδιο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς μας, στη νέα προσπάθειά της για αγωνιστικές επιτυχίες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας είναι οι ακόλουθες:

Blue: 50 ευρώ. Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: 100 ευρώ. Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: 200 ευρώ / VIP: 500 ευρώ: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Family: 120 ευρώ: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας άρχισαν να διατίθενται από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Ασφαλώς η διάθεσή τους συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία: α) Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (09.30-14.30) και β) γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (18.00-21.00).

– Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο».

Στη Νίκη ο Κύπριος αθλητής Γρ. Αριστοδήμου

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή για τον στίβο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, αυτή του Κύπριου αθλητή Γρηγόρη Αριστοδήμου, ολοκληρώθηκε μετά από επαφές και ενέργειες του εφόρου του τμήματος Γιώργου Τάκη.

Ο Γρηγόρης Αριστοδήμου είναι γεννημένος στις 3/5/2000 στη Λευκωσία. Ασχολείται με τον στίβο 15 χρόνια.

Είναι αθλητής στα 3.000 ΣΤΙΠΛ, στα 5.000μ και μεγαλύτερων αποστάσεων κι αθλητής ανωμάλου δρόμου και το 2018, κατέλαβε την 4η θέση στο παγκύπριο πρωτάθλημα στα 3.000μ ΣΤΙΠΛ.

Είναι φοιτητής στο 2ο έτος στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Ο αθλητής προέρχεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο “Τα Παγκύπρια” και θα ανήκει στη Νίκη Βόλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου