ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Προετοιμάζεται για σέντρα

ολυμπιακός-βόλου-προετοιμάζεται-για-831073

Ακόμη ένα φιλικό για τους Βολιώτες με την Παναχαϊκή

Να εμφανιστεί πανέτοιμος με τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος για την ερχόμενη Κυριακή έχει κλείσει ακόμη ένα δυνατό φιλικό, φιλοδοξώντας πως θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε πριν τις 7 Νοέμβρη.

Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ φιλοδοξούν πως η σέντρα της νέας χρονιάς θα δοθεί το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου και για το λόγο αυτό αν και έμειναν χωρίς δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα τεθούν αντιμέτωποι της Παναχαϊκής το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς όπως όλα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο και ο Φράνκο Κολέλα, με τον Αργεντινό μέσο να αποτελεί το τελευταίο απόκτημα για την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου.

Ο Κολέλα έχει ξεκινήσει προπονήσεις, σίγουρα υστερεί σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που προετοιμάζονται από τον Αύγουστο, αλλά έφτασε στον Βόλο, με σκοπό να προσδώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αναφορικά με τα «προβλήματα» των ερυθρόλευκων, μοναδικός πονοκέφαλος είναι αυτός του Κώστα Γεωργακόπουλου, ο οποίος είναι τραυματίας με βαριά θλάση, απουσιάζοντας από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Συνέλευση για τον ΑΣ Ολυμπιακός

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στη συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου με αριθμό πρακτικού 48, καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 που θα πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Αλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα γίνει στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 18:00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης είναι:

  1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.
  2. Διοικητικός Απολογισμός – Απαλλαγή ΔΣ
  3. Οικονομικός Απολογισμός – Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 2017-2020 – Απαλλαγή ΔΣ
  4. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής 2020-2023
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  6. Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2020-2023.

Στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στον Βόλο και στην οδό Λαχανά 38, πρώτος όροφος, σε εμφανές σημείο έχουν τοιχοκολληθεί τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση. Οποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης.

Δικαίωμα ψήφου στη γενική συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου