ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα ήττα για Νίκη Βόλου αν και… πατούσε καλύτερα

νέα-ήττα-για-νίκη-βόλου-αν-και-πατούσε-832585

Με την επιθετική της λειτουργία να προβληματίζει για ακόμη μία φορά και να μένει στο μηδέν, η Νίκη Βόλου ηττήθηκε από την ΑΕ Καραϊσκάκης χθες στην Αρτα, σε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας και εν μέσω της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου την ερχόμενη Πέμπτη, στην προσφυγή των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη κόντραρε στα ίσια θεωρητικά μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αυτή της Super League 2, αλλά και πάλι της έλειψε το πολυπόθητο γκολ.

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση χωρίς τον Αγγελο Αργύρη, που αν και προορίζονταν για βασικός αποχώρησε στην προθέρμανση με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, κι έτσι αγωνίστηκε με έναν «καθαρό» στόπερ τον Τσιμπούκα, με τον Μπόσιο να δοκιμάζεται στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, αλλά η Νίκη Βόλου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, δημιουργώντας και την πρώτη τελική ευκαιρία στο 17’. Συγκεκριμένα, ο Κρουθ σέντραρε από τα δεξιά, με τον Μπόσιο να πιάνει την κεφαλιά, για να στείλει την μπάλα μόλις άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα, και στο 24’ ο Τσιώλης πήρε την μπάλα από μεταβίβαση του Γκονζάλες και δοκίμασε το σουτ, για να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι, κι ενώ όλοι περίμεναν να κατοχυρωθεί το γκολ, ο διαιτητής δεν είδε ποτέ την μπάλα να «σκάει» μέσα από τη γραμμή.

Εκτέλεση φάουλ από τον Λούκας Γκαρσία με το αριστερό και από τη δεξιά πλευρά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου, για να περάσει στη συνέχεια άουτ στο 32’, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με σουτ στο 37’ από τον Γελεάδη, με την μπάλα να περνά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γυφτοκώστας σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Βολιώτης Ανδρέας Δερμιτζάκης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη έψαξε το γκολ, δεν το βρήκε στο 61’ μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου, με τους Ντομίνγκεθ και Κρουθ να βρίσκονται μέσα στην περιοχή, αλλά χωρίς να κάνουν την προβολή, για να φθάσουμε στο 1-0, δύο λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα ο Τσιμπούκας τράβηξε από τη φανέλα τον Δούμτσιο, ο Γυφτοκώστας έστησε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και δεν αστόχησε απέναντι από τον Περιστερίδη. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν με τη σειρά τους πέναλτι, αλλά δεν εισακούστηκαν στο 68’ για τράβηγμα στον Τσιμπούκα. Στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, σουτ του Πολίμου στο 77’ δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μετά την Αρτα, για την ερχόμενη Τετάρτη ακυρώθηκε το φιλικό με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη κι έτσι την επόμενη Κυριακή 1/11 η Νίκη θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας στη Νεάπολη!

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Σοϊλεμέζογλου, Κόκας, Λόβριτς (35’ Τάμπας), Νταλακούρας, Δερμιτζάκης (70’ Ρουμπανκούκα), Γυφτοκώστας (78’ Κορέλας), Γαλεάδης (55’ Τσούτσης), Δούμτσιος (84’ Φωτεινίδης), Δεινόπαπας (70’ Ντίαζ), Παπανίκου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης (70’ Παπαδόπουλος), Μπόσιο, Τσιμπούκας, Πολίμος, Θεοδωρόπουλος (75’ Πέτσης), Τσιώλης (62’ Σαλαμούρας), Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Λούκας, Κρουθ, Γκονζάλες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου