ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Προετοιμασία με το μυαλό στην ΕΠΟ

νίκη-βόλου-προετοιμασία-με-το-μυαλό-στ-834883

Την Κυριακή μετρά δυνάμεις απέναντι στον Καραϊσκάκη στην Αρτα

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχοντας το μυαλό στην ΕΠΟ τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και θα εκδικαστεί η προσφυγή κατά της διοργανώτριας αρχής από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι κυανόλευκοι αφού συμφώνησαν σε αναβολή της υπόθεσης μετά από πρόταση της ΕΠΟ και των συνηγόρων της, έχουν πλέον να περιμένουν την απόφαση για την «διαγραφή» πέντε ΠΑΕ από τη Football League ή όχι, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ένα από τα σενάρια αφορά ακόμη και άνοδο με αντιπρόταση της ΕΠΟ για την Βολιώτικη ΠΑΕ και όχι μόνο, βάζοντας στο παιχνίδι της Super League 2 και την Καβάλα, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Συνέχεια με φιλικό και προπονήσεις

Μετά την ακύρωση του φιλικού με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο των Ερυθρών, η Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο κι έτσι έκλεισε νέο φιλικό για την ερχόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά με τον Καραϊσκάκη στην Αρτα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.

Οσον αφορά στις προπονήσεις, οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει τους Μπιτσάκο και Ροχάνο να βγάζουν ένα μεγάλο μέρος της πρωινής προπόνησης, η οποία περιελάμβανε, προθέρμανση με ασκήσεις κινητικότητας με μπάλα, passing game με αυτοματισμούς. Στη συνέχεια, τελειώματα κι έπειτα ένα τουρνουά 6×6. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν σε ένα δίτερμα εναλλάξ, με έμφαση στα τρεξίματα και τα τελειώματα.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να είναι στο Βόλο και ο Σωτήρης Μπαλάφας, προκειμένου να ξεκινήσει σιγά – σιγά να μπαίνει σε προπονητικούς ρυθμούς. Εκτός παραμένει ο Αλιατίδης, με θλάση β’ βαθμού από το φιλικό με τον Βόλος ΝΠΣ.

Μεγαλώνει η κυανόλευκη φαμίλια

Δύο ακόμη μέλη προστέθηκαν στην κυανόλευκη οικογένεια, αφού τόσο ο Σωτήρης Μπαλάφας, όσο και ο Λούκας Μπόσιο απέκτησαν κόρες.

Σε ανακοίνωση της η Νίκη Βόλου αναφέρει για τον Σωτήρη Μπαλάφα: «Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εύχονται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπαλάφα και στη σύζυγό του Νικολέτα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς σας, καλότυχο κι ευτυχισμένο».

Για τον ερχομό της κόρης του Μπόσιο τονίζει: «Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εύχονται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή Λούκας Μπόσιο και στη σύζυγό του Πατρίτσια, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην Αργεντινή. Λούκας, να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς σας, καλότυχο κι ευτυχισμένο».

Πάσα… διαρκείας στον κόσμο

Εδώ και καιρό περίμενε ο κόσμος της Νίκης Βόλου να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας κάτι που έπραξε η κυανόλευκη ΠΑΕ την περασμένη εβδομάδα.

Η νέα έδρα για τη σεζόν 2020-21 θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τόσο στους αγώνες Κυπέλλου, όσο και πρωταθλήματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Blue: €50

Basic: €100

Gold: €200 / VIP: €500

Family: €120

Διάθεση: Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία:

  1. Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (09:30-14:30).
  2. Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (18:00-21:00).

Νέο τμήμα από τον στίβο της Νίκης

Εχοντας ως γνώμονα το ύψιστο αγαθό της υγείας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» ανακοινώνει ότι λειτουργεί και φέτος τμήμα προετοιμασίας για παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν σε ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές. Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου δίνει και φέτος τη δυνατότητα σε παιδιά που θέλουν να προετοιμαστούν για τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που απαιτούν τη συμμετοχή τους σε αθλήματα που έχουν άμεση συνάφεια με τον στίβο, να προπονηθούν με τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του Συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα

Γραμματεία τμήματος στίβου: 24210-91560, Παύλος Παρασκευόπουλος 6972817413, Αποστόλης Βλαχάβας 6958456667, Δημήτρης Καραντάκος 6973046261.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου