ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ετοιμότητα… με νομιμότητα

σε-ετοιμότητα-με-νομιμότητα-839436

Το 9ο φιλικό τεστ προετοιμασίας έχει αύριο η Νίκη Βόλου που αναζητεί την αγωνιστική ετοιμότητα για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει Νοέμβριο, ενώ η με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην τήρηση της νομιμότητας και στη διαφάνεια.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη Βόλου, αύριο Σάββατο, στις 4 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Αστέρα Βλαχιώτη Λακωνίας σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ερυθρών στη Βοιωτία και τις ομάδες να μοιράζουν τη χιλιομετρική διαφορά. Οι Ερυθρές Βοιωτίας είναι το γνωστό για τους παλιότερους Κριεκούκι όπου το 1976 η Νίκη είχε πάρει μια ιστορική άνοδο απέναντι στην τοπική Δάφνη Ερυθρών.

Από το αυριανό φιλικό θα λείψουν οι τραυματίες Μπαλάφας, Μπιτσάκος και Αλιατίδης και ο Στάικος Βεργέτης φαίνεται πως θα συνεχίσει με το 3-4-2-1, ενώ η ομάδαθέλει να καλύψει κάποια κενά που μπορεί να δημιουργηθούν…

Στα φιλικά προετοιμασίας ο προπονητής Στάικος Βεργέτης μοίρασε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και μόνο στο τελευταίο το περασμένο Σάββατο έκανε μόνο πέντε αλλαγές. Λίγο πολύ πάντως «δείχνει» να υπολογίζει σε ένα βασικό κορμό και θέλει να έχει σε ετοιμότητα τουλάχιστον μια εικοσάδα παικτών, παρά το γεγονός ότι σε 8 φιλικά έπαιξαν 38 παίκτες!

Ο χρόνος άλλωστε που μεσολάβησε από το πρώτο φιλικό (27/8) με την Παναχαϊκή στην Πορταριά μέχρι το τελευταίο (10/10) με τον ΝΠΣ Βόλος είναι 44 ημέρες ενώ σε κάποια φιλικά με ερασιτεχνικές ομάδες χρησιμοποιήθηκαν παίκτες υπό δοκιμή που ποτέ δεν υπέγραψαν συμβόλαιο, παίκτες που στη συνέχεια έφυγαν από την ομάδα, αλλά και νεαροί από την ομάδα Νέων οι οποίοι είναι υπό «παρακολούθηση»…

Πάντως ο Στάικος Βεργέτης φαίνεται να δείχνει πως ποντάρει σε νεαρούς παίκτες και τρανό παράδειγμα είναι ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος ο οποίος είναι και ο μόνος που έχει συμμετοχή και στα 8 ως σήμερα φιλικά.

Οι τερματοφύλακες Κώστας Περιστερίδης και Κώστας Παπαδόπουλος έπαιξαν σε 5 και 6 ματς αντίστοιχα με τον πρώτο να έχει δυο ολόκληρα 90λεπτα, ενώ οκτώ ποδοσφαιριστές είχαν συμμετοχή σε 7 παιχνίδια.

Ο Μανώλης Αλιατίδης έκανε 3 ολόκληρα 90λεπτα και ήταν άτυχος στο τελευταίο ματς, δυο ολόκληρα ματς έκαναν οι Νέτι Μέτσε, Θωμάς Τσιμπούκας και Λούκας Μπόσιο, ενώ στην οκτάδα των παικτών που έχασαν μόνο ένα φιλικό είναι και οι Σέρχιο Γκονζάλες, Απόστολος Τσιώλης, Κώστας Κάρδαρης και Αχιλλέας Σαλαμούρας.

Σε 6 ματς τα τρία χωρίς αντικατάσταση έπαιξε ο Άγγελος Αργύρης και επίσης σε 6 αγώνες (όλους από τότε που ήρθε στην ομάδα) ο Ηλίας Πολίμος, ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, αλλά και ο νεαρός Στέργιος Οικονομίκος.

Σε 5 φιλικά είχαν συμμετοχή ο Αλεχάντρο Κρούθ και ο Σωτήρης Μπαλάφας που τραυματίστηκε σε αυτό στη Φιλιππούπολη, σε 4 ο Τόνι Ροχάνο και ο Λούκας Γκαρσία με τους δυο περσινούς Αργεντίνους να μην είναι από την αρχή της προετοιμασίας, ενώ σε τρία ματς έπαιξε ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος και από τους επίσης από πέρσι νέους σε 2 αγώνες έπαιξε ο Αντώνης Μαυροζούμης και σε 1 ο Γιάννης Κοπιτσής.

Σε 3 φιλικά συμμετείχε χωρίς να πείσει ο Αργεντινός Ιμπάνιεθ που πήγε στη Δράμα όπου είναι και ο Αγιώτης (έπαιξε σε ένα ματς), ενώ οι Κουκουτής Φλώρος, Ρακής πήγαν τελικά σε ομάδες Γ΄Εθνικής της Μαγνησίας και ο Σεφερκόλι είχε 3 συμμετοχές.

Κοντοστάθης (Τ), Καθηνιώτης, Γερολυμάτος, Δημητρίου, Γατουρτζίδης, Αλμπάνης, Πάπας, Χρόνης, Τόμε, Καμπέρης, ήταν οι άλλοι παίκτες των Νέων και αυτοί που δοκιμάστηκαν με συμμετοχή σε φιλικό.

Αναλυτικά τα έως τώρα φιλικά της Νίκης ήταν:

Νίκη – ΝΠΣ Βόλος 0-1 (82’ Ουάρντα)

ΝΙΚΗ: Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης (30’ Ροχάνο), Αργύρης, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (58’ Θεοδωρόπουλος), Κρουθ, Πολίμος (85’ Κάρδαρης), Γκαρσία (77’ Σαλαμούρας), Γκονζάλες (71’ Τσιώλης)

Νίκη – Θησέας 0-1 (85’ Γκάγκας)

ΝΙΚΗ : Παπαδόπουλος, Τσιμπούκας, Αργύρης, Αλιατίδης, Κρουθ (60’ Κάρδαρης), Θεοδωρόπουλος (46’ Πολίμος), Ντομίνγκεθ (46’ Μπόσιο), Μέτσε, Οικονομίκος (46’ Λούκας Γκαρσία), Τσιώλης (46’ Σαλαμούρας), Γκονζάλες (60’ Ροχάνο).

Απόλλων Λάρισας – Νίκη 1-0 (18΄Μάρτινς )

ΝΙΚΗ : Περιστερίδης, Αλιατίδης, Αργύρης, Τσιμπούκας (46’ Μπαλάφας – 67’ λ.τ. Σεφερκόλι), Κάρδαρης (46’ Θεοδωρόπουλος), Πολίμος, Μπόσιο, Ντομίνγκεθ (46’ Μέτσε), Σαλαμούρας (46’ Γκαρσία), Οικονομίκος (46’ Τσιώλης), Γκονζάλες (46’ Ροχάνο)

Νίκη Βόλου – ΠΑΟ Καλλιθέας 7-0 (8′ Αλιατίδης, 45′ Τσιώλης, 53′ Αργύρης, 76′ Κάρδαρης, 77′ Ντομίνγκεθ, 79′ Λούκας Γκαρσία, 89′ πεν. Σαλαμούρας)

ΝΙΚΗ : Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Κρουθ, Μέτσε, Μπόσιο, Τσιώλης, Ροχάνο, Οικονομίκος. Αγωνίστηκαν και οι: Κοντοστάθης, Θεοδωρόπουλος, Κοπιτσής, Αργύρης, Σεφερκόλι, Ντομίνγκεθ, Μαυροζούμης, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Γκονζάλεζ, Κάρδαρης, Πάπας.

Νίκη – Λεβαδειακός 1-0 (53’ Συμελίδης)

ΝΙΚΗ : Παπαδόπουλος (60’ Περιστερίδης), Πολίμος(63’ Θεοδωρόπουλος), Αργύρης (60’ Αλιατίδης), Τσιμπούκας (46’ Μπαλάφας), Κάρδαρης, Μπιτσάκος (60’ Μπόσιο), Σαλαμούρας, Ιμπάνιεθ (60’ Ντομίνγκεθ), Τσιώλης, Οικονομίκος (46’ Μέτσε), Γκονζάλες

Νίκη – ΑΕΛ 0-2 (76’ Στελιάνο, 85’ Τρούγιτς)

ΝΙΚΗ : Περιστερίδης (63′ Παπαδόπουλος), Αλιατίδης, Μπαλάφας (63′ Αργύρης), Θεοδωρόπουλος (63′ Πολίμος), Τσιμπούκας (63′ Κάρδαρης), Μπόσιο (63′ Μπιτσάκος), Μέτσε (63′ Σαλαμούρας), Ντομίνγκεθ (63′ Ιμπάνιεθ), Κρουθ (63′ Κουκουτής), Οικονομίκος (46′ Τσιώλης), Γκονζάλες (63′ Χρόνης).

Νίκη – Τοξότης 0-1 (15΄Παπουτσής)

ΝΙΚΗ: Παπαδόπουλος, Φλώρος, Κουκουτής, Αργύρης, Ρακής, Μπιτσάκος, Γατουρτζίδης, Τόμε, Μαυροζούμης, Καμπέρης, Χρόνης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Καθηνιώτης, Κοντοστάθης, Σεφερκόλι, Δημητρίου, Κοπιτσής, Γερολυμάτος, Αλμπάνης, Θεοδωρόπουλος.

Νίκη – Παναχαϊκή 2-1 (28’Αλιατίδης, 89’ Οικονομίκος – 65’ Σκεπετάρης)

ΝΙΚΗ : (1ο ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Αλιατίδης, Αγιώτης, Κάρδαρης, Μπόσιο, Ιμπάνιεθ, Σαλαμούρας, Κρουθ, Τσιώλης, Χρόνης

(2ο ημίχρονο): Περιστερίδης, Κουκουτής, Τσιμπούκας, Μπαλάφας, Φλώρος, Μπόσιο, Ντομίνγκεθ, Μέτσε, Μαυροζούμης, Οικονομίκος, Γκονζάλες.

Νίκη: Ζητάμε την τήρηση της νομιμότητας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου απάντησε σε όσα τις καταλογίζουν κάποιες ΠΑΕ αλλά και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της, αναφέροντας πως η ίδια λειτουργώντας νόμιμα και με διαφάνεια ζητά την τήρηση της νομιμότητας θέτοντας και ορισμένα ερωτήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Kύριοι, μήπως έχετε μπερδευτεί; Ελάτε να συστηθούμε ξανά.

Είμαστε η ομάδα, της οποίας η προσπάθεια για προβιβασμό διεκόπη, ενώ απέμεναν μόνο τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και έχασε την άνοδό της από ομάδες ισόβαθμες με εκείνη, και ομάδες με έναν ή τρεις πόντους παραπάνω, ενώ υπήρχαν εννέα βαθμοί να παιχτούν ακόμα στο γήπεδο.

Είμαστε η ΠΑΕ που έχει μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ, τα οποία χρήματα φορολογικά είναι διαφανή, αληθή και προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Είμαστε η ομάδα που κατέθεσε πλήρη φάκελο στην Αρμόδια Επιτροπή, και ως εκ τούτου μας χορηγήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., άδεια κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Είμαστε μια λαοφιλής ομάδα που η παρουσία των φιλάθλων της έχει αναγνωρισθεί από το πανελλήνιο.

Αναβαθμίζουμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις και τις ακαδημίες μας, διδάσκοντας στα παιδιά αθλητικά και κοινωνικά ιδεώδη.

Ζητάμε την τήρηση της νομιμότητας και την εφαρμογή των θεσμοθετημένων κανόνων.

Κύριοι, επιλέξτε επιτέλους τι ποδόσφαιρο επιθυμείτε να διεξαχθεί;

Με ομάδες – φαντάσματα;

Με ομάδες χωρίς γήπεδο;

Mε ομάδες χωρίς κόσμο;

Με ομάδες χωρίς αδειοδότηση;

Με ομάδες – σφραγίδες;

Εμείς υπάρχουμε και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να παλεύουμε.

Μία χαμένη αγωνιστική περίοδος στα 96 χρόνια της ιστορίας μας δεν θα μας πειράξει. Άλλωστε, είμαστε μαθημένοι στον πόλεμο, στο κυνηγητό και στα δύσκολα. Έχουμε μάθει να αντέχουμε τις αδικίες, να γινόμαστε πιο δυνατοί μέσα από αυτές. Τις αξίες μας και τα ιδανικά μας, όμως, δεν τα διαπραγματευόμαστε. Έχουμε μία πορεία αλώβητη, κρατώντας το σύλλογο ανόθευτο.

Γυρολόγοι παράγοντες, καπνίζοντας πούρα, υποστηρίζουν ότι έχουν βγάλει τη μεγάλη σχολή του ποδοσφαίρου, μία σχολή που έχει καθηλώσει και έχει ευτελίσει το προϊόν, με αποτέλεσμα να έχει διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα και να έχει εξαφανίσει το ενδιαφέρον τηλεοπτικού παρόχου. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι εκπροσωπούν τον εαυτό τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι τις ομάδες τους».

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τους κυανόλευκους τη νέα χρονιά να επιστρέφουν στο Πανθεσσαλικό, ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας.

«Οι κατηγορίες των διαρκείας είναι: Blue: €50 για τα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Gold: €200 / VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Και Family: €120 που αφορά σε οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία:

1. Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (9:30-14:30).

2. Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” (18:00-21:00)».

Τη Δευτέρα η εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Β. στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Τη Δευτέρα 19/10 στις 17.00 θα εκδικαστεί η προσφυγή, που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η Νίκη Βόλου. Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας την Πέμπτη (15/10): «Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ” ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ. Τριτοβάθμιου Σωματείου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” (ΕΠΟ) για την ακύρωση 1) της με ημερομηνία 08/10/2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως προς το σκέλος αυτής που αποφασίστηκε ότι: “Ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για αύξηση των ομάδων της Football League από 19 σε 20, με τον προβιβασμό του σωματείου Σαντορίνη 2020, βάσει του άρθρου 20, παράγραφος 10 του ΚΑΠ 2)”.

Της ίδιας ως άνω απόφασης ως προς το σκέλος της περί έγκρισης της Προκήρυξης του Κυπέλλου ως προς τον αριθμό των ομάδων της Football League που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου