ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει την κλήρωση στις 6μ.μ. ο Ολυμπιακός

περιμένει-την-κλήρωση-στις-6μ-μ-ο-ολυμπ-846055

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ στην αναμέτρηση με την Ομόνοια στην Κύπρο και προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, περιμένοντας σήμερα στις 6μ.μ. την κλήρωση.

Ο δρόμος στα «αστέρια» για τους «ερυθρόλευκους» συνεχίζεται καθώς η Ομόνοια δεν μπόρεσε να τον ανακόψει. Ο Ολυμπιακός έχοντας το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στο ΓΣΠ «κλειδώνοντας» τη συμμετοχή του στους ομίλους τους Champions League για 20η φορά στην ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Φουλάρει για ενίσχυση ο Ολυμπιακός

Στα ταμεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα μπουν περίπου 32 εκατ. ευρώ, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους ιθύνοντες να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι και στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Σοφιάν Μπουφάλ.

Ο Μαροκινός εξτρέμ είναι ψηλά στη λίστα των εξτρέμ και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να δελεάζουν με την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League τον ποδοσφαιριστή, ενώ θα μπορέσουν να δώσουν γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ στη Σαουθάμπτον για να πλησιάσει τα «θέλω» της.

Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κλείσει και το θέμα του Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος μπα-χαφ αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες, επειδή ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει στο συγκεκριμένο ματς υπό το φόβο ενός τραυματισμού που ενδεχομένως να χαλούσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η στάση όμως του παίκτη αποτελεί σημαντικό «χαρτί» στις συζητήσεις των δύο συλλόγων.

Τέλος, από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία ότι θα έρθει στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ φόρεστ, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελάδας. Ο Πορτογάλος άσος θα αποτελέσει μία έξτρα λύση για την «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο με προορισμό την Αγγλία αναμένεται να ακολουθήσει ο Καφού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου