ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Aνακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

aνακοίνωση-της-παε-ολυμπιακοσ-βολου-386287

Η επιστολή της UEFA προς τις ελληνικές δικαστικές αρχές επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που τόσους μήνες φωνάζει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ο πρώην μεγαλομέτοχος της Αχιλλέας Μπέος: «Δεν υπάρχουν στημένα παιχνίδια ούτε αποδείξεις που να συνηγορούν σε αυτό!». Σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στο φως πρόσφατη επιστολή της UEFA, στην οποία διευκρινίζει πως:

«Η ανάλυση των αποτελεσμάτων και των αποδόσεων δεν επιτρέπει από μόνη της να αναγνωρίσουμε τα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ενεργήσει για να στήσουν μία αναμέτρηση. Έχουμε αποστείλει στην Ελληνική Ομοσπονδία τις αναφορές που μας εστάλησαν. Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε πως αν τα παιχνίδια στήθηκαν για λόγους που αφορούν το στοίχημα, τότε αυτό θα αποτυπωθεί στη διακύμανση των αποδόσεων σε μία και γενικότερα περισσότερες εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες εξετάζονται από την εταιρία που συνεργαζόμαστε και επομένως ανιχνεύονται από το σύστημα παρακολούθησης. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχουμε καμία εγγύηση!».

Δεν υπάρχουν στοιχεία, αποδείξεις, δεν υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν μόνο αποσπασματικές τηλεφωνικές συνομιλίες και κυρίως κατάφωρες αδικίες σαν αυτή που υπέστη η ομάδα μας, υπάρχουν αδίκως άνθρωποι προφυλακισμένοι όπως ο Αχιλλέας Μπέος και ελπίζουμε σύντομα να υπάρχουν και έντιμοι δικαστές που θα αποκαταστήσουν κάθε αδικία. Αιδώς Αργείοι!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου