ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιέστα πριν το φιλικό για Δήμητρα Ευξεινούπολης

φιέστα-πριν-το-φιλικό-για-δήμητρα-ευξε-847296

Ένα πολύ δυνατό φιλικό έδωσε χθες η Δήμητρα Ευξεινούπολης, η οποία προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Οι πράσινοι αντιμετώπισαν την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία θα βρίσκεται σε άλλο όμιλο από τους Ευξεινουπολίτες.

Πριν από την αναμέτρηση στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, πραγματοποιήθηκε και μίνι φιέστα των γηπεδούχων, οι οποίοι κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, για να δοθούν μετάλλια και το Κύπελλο του πρωταθλητή.

Τις απονομές σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποίησε ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου και ιδρυτής Αναστάσιος Ιωακειμίδης, όπως και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Πέτρος Χατζηγεωργίου, Ντίνος Γοδινόπουλος. Το Κύπελλο σήκωσαν οι Πέτρος Θωμαΐδης, Δημήτρης Στεφανής και Νίκος Βούλγαρης.

Αναφορικά με τον αγώνα η ΑΣΑ κέρδισε με 2-0 χάρις σε τέρματα του Χασομέρη με πλασέ στο 5ο και του Τσιρογιάννη στο 53ο.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης (77’ Τίτας), Φαράντος, Στεργιόπουλος (77’ Στεργίου), Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης (70’ Λάζογλου), Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης, Βούλγαρης (70’ Τετριμίδας), Κλουκουτάρας (75’ Μπένος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσάμης, Μπακρατσάς, Εκίζογλου, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Νίκιτς, Μπιτέλης, Λώττας, Χασομέρης, Ξέρρας, Τζέκος. Έπαιξαν και οι Θεολόγης, Κοντός, Τσιρογιάννης, Βαβλιάκης, Αναγνώπουλος, Μουρατίδης, Ζάγγος, Κοντογεώργος, Ματέο

Ακυρώθηκαν τα φιλικά για Θησέα-ΓΣΑ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά το προγραμματισμένο για χθες φιλικό του Θησέα με τον ΑΟ Υπάτου στο γήπεδο της Αγριάς, μιας και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την ακύρωση του, ενώ ακύρωση υπήρχε και στο φιλικό του ΓΣ Αλμυρού με την Αταλάντη.

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου