Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Περιμένει τον κουρασμένο ΠΑΟΚ ο Βόλος ΝΠΣ

περιμένει-τον-κουρασμένο-παοκ-ο-βόλος-848725

Το ερχόμενο Σάββατο ο Βόλος ΝΠΣ παίζει ξανά στο Πανθεσσαλικό

Μετά το κάζο με τον Αρη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague, ο Βόλος ΝΠΣ παίζει και πάλι εντός έδρας απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την ήττα το βράδυ της Τρίτης από την Κράσνονταρ, την οποία θα πρέπει πλέον να νικήσουν στην Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα, αν θέλουν να προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, αλλά το Σάββατο θα πρέπει να έρθουν στον Βόλο.

Ο Βόλος ΝΠΣ που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ και στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι της σεζόν περιμένει πως και πως τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κούραση του Δικεφάλου του Βορρά, όχι μόνο από το παιχνίδι με την Κράσνονταρ, αλλά και το κοπιαστικό ταξίδι στη Ρωσία, και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι φαβορί για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά ο Βόλος ΝΠΣ θα επιδιώξει να στερήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, και να γίνει η δεύτερη ομάδα που το επιτυγχάνει μετά τον Ατρόμητο.

Οι κυανέρυθροι σαφέστατα και έχουν προβληματιστεί από το αποτέλεσμα απέναντι στον Αρη και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση, χωρίς μάλιστα να πάρουν το ρεπό τους, όπως συνηθίζεται μετά από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση.

Στη διάθεση του Ανχελ Λόπεθ βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα τραυματισμών, όπως και φυσικά καρτών.

Νίκη για την Κ17

Νίκη με σκορ 4-0 επί της Λαμίας και χαμόγελα αισιοδοξίας για την Κ17 του Βόλου, η οποία πέτυχε απίστευτη νίκη κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας με το ευρύ 4-0. Στην αρχή του παιχνιδιού κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι με τους δυο αντιπάλους να παίζουν αναγνωριστικά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γλυκό (12’) και τον Σφέτσα (23’). Οι φιλοξενούμενοι όμως στο 43’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του επιθετικού από τον Γκαραβέλα. Ο Βολιώτης πορτιέρο Μπατζιάκας με εκπληκτική απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι κυανέρυθροι ανέτρεψαν πλήρως την εικόνα του αγώνα και πέτυχαν γκολ στο 44’ με τον Σφέτσα, μετά από πάσα του Γλυκού, κάνοντας το 1-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με ψυχολογία στα ύψη πέτυχαν άλλα τρία τέρματα. Στο 52’ ο Τζιάνης που πέρασε στο παιχνίδι στο 46’ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0, ενώ ο στο 62’ ο εκ των κορυφαίων σε απόδοση κεντρικός μέσος Μπαϊράμης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ πέτυχε στο 64’ ο 14χρονος Νταβλαμάνος, δυο μόλις λεπτά από την είσοδο του στο παιχνίδι. Ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής του ΝΠΣ Βόλος και του αγώνα, σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ αφού αρχικά ντρίμπλαρε και στη συνέχεια ξεπέρασε τον αντίπαλο αμυντικό, όπως και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να στείλει για τέταρτη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος και το προπονητικό τιμ αφιέρωσαν τη νίκη τους στον νεαρό Σφέτσα που τραυματίστηκε σοβαρά στο 62’ στο γόνατο και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Οι κυανέρυθροι ευχαριστούν τον γιατρό της ομάδας Παγουλάτο Ευάγγελο για την καθοριστική και άμεση επέμβασή του.

ΒΟΛΟΣ (Δανόπουλος): Μπατζιάκας, Μπαλούλης, Γκαραβέλας (80’ Ζαρίφης), Σανάι, Κουτσιμπάνας, Μπαϊράμης, Σφέτσας (62’ Μπουμπούκης), Χολέβας, Νούλας (46’ Τζιάνης), Γλυκός (62’ Νταβλαμάνος), Παναγούλας (55’ Αναστασίου).

Ηττήθηκε η Κ19

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο Άρης στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος και στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Ο Άρης έφυγε με το διπλό από τον Βόλο, επικρατώντας 2-0, για την 2η αγωνιστική της Super League U19. Οι Αρειανοί άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με δράστη τον Μπακούτση, ενώ, ο Μαρμαρίδης, έγραψε το τελικό 0-2 στο 52’.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου