Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το 2 στα 2 ο ΝΠΣ Βόλος την Κυριακή

για-το-2-στα-2-ο-νπσ-βόλος-την-κυριακή-850289

Υποδεχόμενος τον Αρη, που και στο προηγούμενο πρωτάθλημα τον κέρδισε στον Βόλο πάλι 2η αγωνιστική…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για το πρώτο φετινό παιχνίδι έδρας που μοιάζει με πέρσι ετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος που ξεκίνησε με διπλό στην Αθήνα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 τώρα θέλει συνέχεια υποδεχόμενος τον Άρη που στο προηγούμενο πρωτάθλημα τον κέρδισε στον Βόλο πάλι 2η αγωνιστική…

Η βολιώτικη ομάδα του Ανχελ Λόπεθ με ανεβασμένη και την ψυχολογία την Κυριακή (20:30) στο Πανθεσσαλικό… θέλει να κάνει το δυο στα δυο περιμένοντας τον Αρη με τον οποίο έπαιξαν πρόσφατα φιλικό (0-0). Ο Άρης μάλιστα πριν έρθει στο Βόλο έχει σήμερα (21:00), σημαντική αναμέτρηση με την Κόλος Κοβαλίβκα στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Πάντως και το κυριακάτικο ματς γίνεται χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει εξαιτίας του κορωνοϊού, αν και στη βολιώτικη ΠΑΕ ελπίζουν ότι μπορεί να είναι το τελευταίο.

Στα αγωνιστικά θα υπάρχει μια λύση επιπλέον αφού ο Τάσος Τσοκάνης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (σφίξιμο στη γάμπα) και τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Άνχελ Λόπες. Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, αρχίζει και μπαίνει σε ορισμένα κομμάτια της προπόνησης, ενώ συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τη μέση του.

Βάτσιος στο Πανθεσσαλικό

Ο Αριστείδης Βάτσιος της Ένωσης Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και Βασίλης Μωυσιάδης (Γρεβενών). 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών) και στο VAR ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

Πέντε ματς θα γίνουν το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 και την Τετάρτη (16/9) η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους, που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια.

Στην αναμέτρηση του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε ο Κουτσιαύτης του Συνδέσμου Άρτας, ενώ στην Τούμπα ο Καραντώνης του Συνδέσμου Ημαθίας θα διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η επιλογή της ΚΕΔ είναι ο Ζαχαριάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας. Αναλυτικά:

Παρασκευή (18/9)

19.00 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χατζηνάκος (Δράμας)

4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

20.30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Κουκουλάς (Λέσβου)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Σάββατο (19/9)

20.30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Κυριακή (20/9)

18.15 Λαμία – ΟΦΗ

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

20.30 ΝΠΣ Βόλος – Άρης

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Τσετσίλας (Γρεβενών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Τζιώτζιος (Θράκης).

ΟΙ αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ και Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης θα οριστούν τις προσεχείς ημέρες σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

SL: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ανακοινώθηκε από τη Super League με τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ να γίνονται Σάββατο 26 Σεπτέμβρη ενώ εν συνεχεία έχουμε τρία ματς την Κυριακή και ένα τη Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

18:30 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

20:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

16:00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

18:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος

20:30 ΑΕΚ – Λαμία

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

19:30 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης (Θα οριστεί τις επόμενες μέρες)

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 : «Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές: Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: Καθημερινά: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο: 9.00 – 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου