Τριπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-16, 19:09:22
Ευάγγελος Ευαγγελινός, Σταύρος Ροδολάκης και Νίκος Τσιαπράζης στα γραφεία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Τριπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ θα ενισχύσουν οι Ευαγγελινός, Ροδολάκης και Τσιαπράζης, όπως ανακοίνωσε χθες η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης.

Ο Ευαγγελινός είναι 19 ετών και έπαιζε στην Ανάληψη, ο Ροδολάκης είναι 33 ετών και αγωνιζόταν στον Ελευθεριακό και ο Τσιαπράζης, που έχει αγωνιστεί και πάλι στους ερυθρόλευκους, είναι 18 ετών και πέρυσι έπαιζε στον Αιολικό Βόλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ερυθρόλευκων:

Εναρξη συνεργασίας με Σταύρο Ροδολάκη

Η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Ροδολάκη.

Ο Σταύρος Ροδολάκης έχει γεννηθεί στις 4/6/1987 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2-3 και έχει ύψος 1.88. Έχει αγωνιστεί σε Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Θεσσαλικό, Κατηχώρι και Ελευθεριακό.

Η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης καλωσορίζει τον Σταύρο στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Εναρξη συνεργασίας με Νίκο Τσιαπράζη

Η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Τσιαπράζη.

Ο Νίκος Τσιαπράζης αγωνίζεται ως small forward και έχει ύψος 1.90. Έχει γεννηθεί στις 14/2/2002 και έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και στον Αιολικό.

Η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Εναρξη συνεργασίας με Ευάγγελο Ευαγγελινό

Η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ευάγγελο Ευαγγελινό.

Ο Ευάγγελος Ευαγγελινός έχει γεννηθεί στις 15/8/2001 και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, έχοντας ύψος 1,89. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΑΕΣ Ανάληψης και σε ηλικία 14 ετών έπαιξε για πρώτη φορά στο ανδρικό τμήμα, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο μέλος της ομάδας στην πορεία της στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τον Ευάγγελο και του εύχεται πολλές επιτυχίες.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=