Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με πιστοποιητικό ο Βόλος ΝΠΣ

με-πιστοποιητικό-ο-βόλος-νπσ-730262

Χωρίς πρόβλημα αναφορικά με το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 1 πορεύεται από χθες η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, καθώς και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε το απαραίτητο έγγραφο στους κυανέρυθρους.

Η ΠΑΕ Βόλος έγινε χθες η 12η ΠΑΕ της Super League 1, που εξασφαλίζει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, μιας και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε τη σχετική άδεια στον σύλλογο και πλέον οι μοναδικές εκκρεμότητες της ανώτερης ποδοσφαιρικής κατηγορίας αφορούν τις δύο νεοφώτιστες ομάδες, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο μεταξύ, υπό διάσκεψη βρίσκεται το αίτημα της ΠΑΕ Ξάνθη για την έγκριση της μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών (94,38%) στην εταιρεία «MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ», συμφερόντων του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Μπιλ Πάππας.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ: 1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 1.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

2. Άδεια 69Α

ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ

MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ (94,38%)

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ».

Στις 6.30 μ.μ. με Ατρόμητο

Ενα τέταρτο αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΠΑΕ Βόλος και τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι κυανέρυθροι, που προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν, αφού τόσο ο Σωτήρης Νίνης όσο και ο Ίκερ Γκουαροτσένα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Οσον αφορά στον Νίκολα Μαρτίνες, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμό στις προπονήσεις, προσπαθώντας να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νέο του «σπίτι».

Τέλος, εκτός από το παιχνίδι του Βόλος ΝΠΣ με τον Ατρόμητο, αλλαγή ώρας έχουμε και στην σαββατιάτικη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 12.09.2020 στις 18:00 (αντί για τις 18:15) και ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 13.09.2020 στις 18:30 (αντί για τις 18:15), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Άρης-Λαμία (18:00)

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (20:30)

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (18:15)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Ατρόμητος-Βόλος (18:30)

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (20:30)

21 Οκτωβρίου

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννενα (18:15)

16 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου