ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ενθουσιασμό στη Γ’ Εθνική

με-ενθουσιασμό-στη-γ-εθνική-748434

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Δήμητρας Ευξεινούπολης, η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου και περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι πορεύονται και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ανδρωνά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Με διπλές προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, όπως είναι φυσιολογικό οι ρυθμοί για τους πράσινους έχουν ανέβει διότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο προπονητής της Δήμητρας Μιχάλης Ανδρωνάς δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ξεκίνημα των 25 παιχτών καθώς άπαντες δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και με θέληση και ανυπομονησία περιμένουν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και την παρθενική εμφάνιση της ομάδας τους στην Γ’ Εθνική».

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας βρήκε τους παίχτες του Μιχάλη Ανδρωνά σε πρόγραμμα προσαρμογής με σκοπό την ομαλή επιστροφή των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

Βέβαια η ομάδα από την δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων έχει ήδη καταφέρει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προπονητή της με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά και τους παίχτες να έχουν χρόνο για ξεκούραση σήμερα και αύριο μετά από ρεπό που δόθηκε.

Αναφορικά με τη συνέχεια και το ρόστερ ο Μιχάλης Ανδρωνάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το ρόστερ της ομάδας μου με αφήνει ικανοποιημένο καθώς καθημερινά φεύγω από τις προπονήσεις ευχαριστημένος. Με την έναρξη των πρώτων φιλικών βέβαια θα αποφασίσουμε εάν η ομάδα θα χρειαστεί μία ή δύο προσθήκες έμπειρων και ποιοτικών παιχτών σε θέσεις όπως αυτή του στόπερ και του μεσοεπιθετικού».

Φιλικά προετοιμασίας

Δεν πραγματοποιήθηκε το φιλικό της Δήμητρας με την Αγχίαλο το οποίο ήταν προγραμματισμένο για χθες λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στους Αγχιαλίτες. Έτσι λοιπόν για την προφύλαξη των παιχτών τα φιλικά ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα για τους Ευξεινουπολίτες. Η αρχή θα γίνει με τον Πρωτεσίλαο την ερχόμενη Τετάρτη στην Ευξεινούπολη, ενώ το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/8 ξανά στην έδρα της Δήμητρας κόντρα στον Θησέα Αγριάς. Έτσι λοιπόν οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα τους και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουν να είναι παρόντες στο πρώτο ραντεβού τους με την Γ’ Εθνική.

Περαστικά σε Τιμπλαλέξη

Ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Τιμπλαλέξης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο και από τον Ιανουάριο θα είναι ξανά στις υπηρεσίες της ομάδας του, η οποία σε ανακοίνωση εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση: «Ο ποδοσφαιριστής μας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση στο γόνατο και όλα πήγαν καλά! Ευχόμαστε στο Στέλιο καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου