ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρήστης του Twitter παρακαλάει τον Αντετοκούνμπο μετά την αγωγή των δικηγόρων

χρήστης-του-twitter-παρακαλάει-τον-αντετοκο-749157

Χρησιμοποίησε παράνομα το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να πουλήσει προϊόντα στο διαδίκτυο και τώρα ζητάει… τη βοήθεια του “Greek Freak”, προκειμένου να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο “τιτίβισμα” του ο χρήστης του Twitter “@pmabucks” η πλευρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο του ζητάει το ποσό των 5.000 δολαρίων για να τα… βρουν, επειδή χρησιμοποίησε παράνομα το πρόσωπο και το “Greek Freak” για να πουλήσει προϊόντα στο διαδίκτυο.

Ο “@pmabucks” δημοσιοποίησε στο Twitter τη συζήτηση που είχε με τους δικηγόρους του Αντετοκούνμπο, στους οποίους εξήγησε πως βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και πως δεν μπορεί να τους δώσει το συγκεκριμένο ποσό, για να προχωρήσουν σε συμφωνία κι πέτσι η υπόθεση να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια.

“Απέσυρα όλα τα αντικείμενα που είχαν δημοσιευθεί. Έδειξα τα έσοδα που είχα, τα οποία ήταν μόλις 27 δολάρια, με τα 13 από αυτά να καταλήγουν σε εμένα. Πραγματικά έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό μόλις 37 δολάρια και δεν μπορώ να πληρώσω ένα τέτοιο ποσό. Αυτό θα με καταστρέψει. Ποστάροντας αυτό, ελπίζω ότι ο Γιάννης να το δει και να κάνει κάτι. Ξέροντας τι άτομο είναι, πραγματικά πιστεύω ότι δεν γνωρίζει όσα γίνονται στο… όνομα του. Σας παρακαλώ, αν υπάρχει τρόπος να το δει, θα με βοηθήσει πολύ” πόσταρε χαρακτηριστικά ο χρήστης του Twitter, “@pmabucks” κάνοντας ταγκ το λογαριασμό του “Greek freak”, των Μπακς, αλλά και των αδελφών του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου