Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττήθηκε από Ατρόμητο

ηττήθηκε-από-ατρόμητο-749633

Την ήττα με 1-2 από τον Ατρόμητο γνώρισε χθες στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος ΝΠΣ. Για τους κυανέρυθρους ισοφάρισε σε 1-1 ο Κρητικός στο 76’. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μανούσος στο 14’ και στη συνέχεια σκόραρε ο Γούτας για το τελικό 1-2 στο 79’.

Μετά και το χθεσινό τρίτο κατά σειρά φιλικό των κυανέρυθρων με τον Ατρόμητο, ο Βόλος ΝΠΣ θα ανηφορίσει και πάλι για την Πορταριά, όπου και θα παραμείνει έως και τις 21 του μήνα. Για σήμερα είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Πορταριάς. Εν συνεχεία και στις 26 Αυγούστου ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος είναι σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου