ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρατά και Κέρι

κρατά-και-κέρι-750373

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται έως την Παρασκευή να βγει η ανάλογη ανακοίνωση, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, που είχε έρθει ως μεταγραφή από τον Διαγόρα Ρόδου στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον προπονητή των Βολιωτών Περικλή Αμανατίδη και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Κέρι τη σεζόν 2019-2020 κατέγραψε με τον Διαγόρα στον οποίο ξεκίνησε τη σεζόν 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, πετυχαίνοντας και 4 τέρματα, ενώ συμμετείχε και σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, συμμετείχε 10 φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος, σκοράροντας δύο φορές, ενώ η δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Βόλου μπορεί να θεωρεί επιτυχημένη, αφού έδωσε αέρα και ζωντάνια ως επιτελικός μέσος στον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα, οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για άλλους ποδοσφαιριστές, που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν, σύμφωνα και όσα συζητά το τεχνικό επιτελείο καθημερινά. Όπως έχει ήδη ειπωθεί από ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας, κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκονται δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Ένας θα είναι επιθετικός, πιθανότατα Έλληνας, και θα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ θα αποκτηθεί και γνωστός κεντρικός αμυντικός, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Εκτός από το μεταγραφικό κομμάτι όμως, αυτό που απασχολεί έντονα τη βολιώτικη ΠΑΕ είναι και η κατάληξη που θα έχει το θέμα της αναδιάρθρωσης, αφού η ΕΠΟ και η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή θα πρέπει να έχουν αποφασίσει για το πώς θα δομηθούν τα πρωταθλήματα μέχρι τις 19 Αυγούστου, με το βάρος να πέφτει στις κατηγορίες της Super League 2 και της Football League, με την προσμονή των ερυθρόλευκων να γίνουν μία.

Oσον αφορά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, στις 18 Αυγούστου θα μεταβεί η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι, μια μέρα αργότερα από το αρχικό πρόγραμμα, καθώς στις 17/8, ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου. Από κει και πέρα, το φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στον Βόλο δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η ομάδα δεν θα έχει επιστρέψει από το Καρπενήσι, με το πρώτο φιλικό που θεωρείται δεδομένο να είναι αυτό απέναντι στον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο στις 29/8.

Κάλεσμα της ΠΑΕ για Δευτέρα

Αναφορικά με την πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας 17 Αυγούστου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει πως ο αγιασμός της ομάδας και η πρώτη μας προπόνηση ορίστηκαν στις 17 Αυγούστου και ώρα 6μ.μ. στο ΕΑΚ. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας! Στις 17 Αυγούστου «βάφουμε» κόκκινο το ΕΑΚ. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο… Βασιλιάς της πόλης!

17 Αυγούστου όλοι στο ΕΑΚ. Για μια νέα αρχή! Για να είμαστε όλοι μαζί! Ενιαίοι, Σύγχρονοι, Μεγάλοι».

Οι έως τώρα μεταγραφές είναι: Ο Παντελής Ριζογιάννης, ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο Χρήστος Αγρόδημος, ο Ιάσων Παπαδημητρίου και οι νεαροί Γιώργος Παπακώστας, Δημήτρης Ζιάκας και Γιώργος Λαδάς, με τελευταίο απόκτημα τον Αργεντινό Ερνάν Ντα Κάμπο.

Παράλληλα, παρέμειναν από την περσινή σεζόν οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Βασιλούδης, Θωμάς Γραικός, Γκενάντι Ξενοδόχοφ.

Μέτοχοι στον Ολυμπιακό

οι κάτοχοι διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Park, την περασμένη Τετάρτη. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου