Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κάτοικος Βόλου ο ταλαντούχος Δουβίκας

κάτοικος-βόλου-ο-ταλαντούχος-δουβίκα-751183

Ενα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου απέκτησε ο Βόλος ΝΠΣ, ντύνοντας στα χρώματα της ομάδας τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Τάσο Δουβίκα, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές βρίσκεται από χθες στην Πορταριά.

Ο Δουβίκας πριν από τρία χρόνια υπήρξε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ελληνικής αγοράς και σε ηλικία 18 χρόνων είχε στρέψει τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων πάνω του, ωστόσο η περσινή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν η αναμενόμενη με τον ποδοσφαιριστή να μετρά μόλις δύο συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή στο τουρνουά Elite Round με τη

φανέλα της Εθνικής Νέων που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία τον Μάρτιο του 2018 είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον εκτός από των μεγάλων ελληνικών δυνάμεων και σκάουτερ του εξωτερικού.

Γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1999 στο Αργος, ο Δουβίκας μέτρησε 20 συμμετοχές την περίοδο 2017-18 με τους Αρκάδες του Αστέρα Τρίπολης στη Super League και ακολούθησαν 18 παρουσίες στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά, αλλά μόλις δύο φέτος, ενώ έχει συνολικά και 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση των κυανέρυθρων: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Τάσου Δουβίκα, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δουβίκας παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, σημειώνοντας 2 γκολ, 10 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος με 2 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα του Europa League.

Επίσης ο Δουβίκας έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας Νέων (10 συμ., 7 γκολ) και Ελπίδων (5 συμ.)».

Προχωρά για Τέκιο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24.gr ο Βόλος ΝΠΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο Ισπανό μπακ Τέκιο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Έλτσε για τη νέα σεζόν.

H Έλτσε μπορεί να έκανε εξαιρετική πορεία στη Segunda Division, αλλά ο ίδιος δεν αγωνίστηκε πολύ με την ομάδα – μόλις επτά φορές βασικός – και το κασέ του συμβαδίζει με τα οικονομικά περιθώρια των κυανέρυθρων.

Δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα μείνει ελεύθερος κι έτσι η ομάδα του Σάκη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του και πιέζουν να ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα. Η ισπανική ομάδα, ωστόσο, θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν και των playoffs στη Segunda (αντίπαλος η Σαραγόσα, 13 και 16 Αυγούστου τα δύο ματς).

Ανηφόρισε για Πορταριά

Στην Πορταριά θα χτιστεί ο Βόλος ΝΠΣ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, με τον κόουτς Σάκη Τσιώλη να έχει στη διάθεσή του 25 παίκτες.

Θυμίζουμε, πως προχθές ο Βόλος ΝΠΣ είχε το δεύτερο φιλικό για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού να ηττάται με 2-0 από τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα.

Στην 25μελη αποστολή, βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κραβαρίτης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κολόμπο, Κιάκος, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Κρητικός, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Μπαρτόλο, Μουνίθ, Δουβίκας, Γέντρισεκ, Ρακής, Φουρίκης, Λογαράς και Κανελλάκης.

Στην αποστολή που βρίσκεται στην Πορταριά αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Μιχάλης Μανιάς, με τον 30χρονο φορ να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των κυανέρυθρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου