ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανεώνει και ανανεώνεται ο Θησέας

ανανεώνει-και-ανανεώνεται-ο-θησέας-751989

Η ανανέωση του έμπειρου Βαν Ντε Γουΐχε είναι γεγονός με τους Αγριώτες να μη σταματούν εκεί πυροδοτώντας μία ακόμη βόμβα με τη μεταγραφή του Γιάννη Σιγαλάκου από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Η ανακοίνωση: «Διπλό «χτύπημα» από την ομάδα του Θησέα, με δύο σημαντικές κινήσεις, που αφορούν η μία ανανέωση και η άλλη μεταγραφή ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με τον Ερρίκο Βαν Ντε Γουΐχε ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Αγριάς.

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχοντας ήδη καταγεγραμμένες πάνω από 40 συμμετοχές στο ενεργητικό του τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Αναφορικά με την μεταγραφή τώρα, πρόκειται για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιγαλάκο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Στεφανοβίκειο με τα χρώματα του Διαγόρα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Εθνικό Πειραιώς, Ολυμπιακό Βόλου και Σαρακηνό».

Τα φιλικά συνεχίζονται για την ομάδα της Αγριάς αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, θέλοντας έτσι να ξεκινήσει την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα φιλικών των πρασίνων:

19/8 Τοξότης (Βοηθητικό ΕΑΚ)

22/8 Δήμητρα (Γήπεδο Ευξεινούπολης)

26/8 Ελασσόνα (Γήπεδο Αγριάς)

30/8 Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γήπεδο Αγριάς)

1/9 Δωτιέας Αγιάς (Γήπεδο Αγιάς)

12/9 ΓΣΑ (Γήπεδο Αλμυρού).

Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί και το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος από το οποίο ο Θησέας έφυγε εμφανώς ικανοποιημένος μετά από την παθιασμένη και καλά οργανωμένη εμφάνιση των παιχτών του παρά την ήττα με 3-0.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου