Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αγιασμός για να πάει καλύτερα η χρονιά

αγιασμός-για-να-πάει-καλύτερα-η-χρονιά-751993

Αν και οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και ο Βόλος ΝΠΣ έδωσε και το πρώτο του φιλικό την περασμένη Πέμπτη, η επίσημη «πρώτη» των κυανέρυθρων, που συνοδεύτηκε από τον καθιερωμένο Αγιασμό, πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, όπως και σύσσωμο το νέο Δ.Σ. πρωτοδικείου έδωσαν το «παρών» στον Αγιασμό, που τελέστηκε μία ώρα πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι κυανέρυθροι, έχοντας ως στόχο στη δεύτερη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία κάτι παραπάνω από την άνετη παραμονή και την 11η θέση, τέθηκαν στη συνέχεια υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και του Κώστα Μπράτσου.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του 30χρονου φορ Μιχάλη Μανιά, ενώ νέο πρόσωπο στους κυανέρυθρους είναι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Δουβίκας.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, ο πρόεδρος του Βόλος ΝΠΣ και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που βράβευσε στη συνέχεια και τον προκάτοχό του Γιώργο Σπυριδόπουλο, ανέφερε: «Καλησπέρα, καλή χρονιά να έχουμε όλοι υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επιτυχίες σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στη δική μας ομάδα που είναι μια χρονιά σταθμός για τη μετέπειτα πορεία. Θεωρώ πως φέτος θα είναι πολύ καλή η χρονιά και θα γνωρίσουμε μεγάλες επιτυχίες και σιγά – σιγά αυτή η ομάδα θα καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Με την ευκαιρία σήμερα θα ήθελα να τιμήσω έναν άνθρωπο, ο οποίος επί τρία συναπτά χρόνια προσέφερε ως πρόεδρος του Βόλου, τον Γιώργο Σπυριδόπουλο. Είναι σημαντικό ένας άνθρωπος να προσφέρει κι όσοι προσφέρουν να μην τους ξεχνάμε και να λέμε ένα ευχαριστώ. Αυτό δείχνει και τη μεγαλοψυχία τη δική μας, που σεβόμαστε, εκτιμούμε και θέλω να πω πάλι ένα ευχαριστώ στον Γιώργο, ο οποίος αν και είναι άλλη ομάδα προσέφερε στον Βόλο».

Παρόντες στην πρώτη του Βόλος ΝΠΣ ήταν οι: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Μήτογλου, Τσοκάνης, Μουνίθ, Λουντεβάλ, Γκουαροτσένα, Ριένστα, Κρητικός, Γέντρισεκ, Κλέιμαν, Κραβαρίτης, Βλιώρας, Ρακής, Λογαράς, Κανελλάκης, Φουρίκης, Μπάλας, Κορελάς, Παπαδόπουλος, Μπαρτόλο, Κολόμπο, Δημόπουλος, Μπαριέντος και Δουβίκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου