ΤΟΠΙΚΟ

Δυναμικό ξεκίνημα του Πανιωνίου

δυναμικό-ξεκίνημα-του-πανιωνίου-752965

Εμφανείς είναι πλέον οι κινήσεις που δεν σταματά να κάνει ο Πανιώνιος για τον σχηματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου τόσο στο κομμάτι των παιχτών όσο και σε αυτό της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Χρήστος Γκάγκας θα είναι αυτός ο οποίος με τις κινήσεις του θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Πανιώνιο προς τους επιθυμητούς του στόχους για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση απόκτησης του νέου προπονητή αναφέρει: «Ο Χρήστος Γκάγκας στο τιμόνι ηγεσίας του Πανιωνίου! Ο Χρήστος Γκάγκας είναι ο νέος προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-21.Ο νέος τεχνικός των κυανέρυθρων έχει εργαστεί στον Ερμή (2 σεζόν) και στον Πηλέα (2 σεζόν). Επίσης ο ίδιος έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και άφησε τα διαπιστευτήρια του στους αγωνιστικούς χώρους όντας ως ποδοσφαιριστής σε αρκετούς συλλόγους της Μαγνησίας μεταξύ αυτών η Ακρόπολη Σέσκλου, ο Ρήγας Φεραίος, ο Σαρακηνός, ο Τοξότης, ο Πανιώνιος και πάλι στο παρελθόν κ.α. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον νέο προπονητή Χρήστο Γκάγκα και του εύχεται υγεία, δύναμη και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα! Τέλος, ιθύνοντες της ομάδας εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην προπονητή κ. Σπύρο Φώτου για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην οικογένεια του Πανιωνίου, αλλά ο πολύπειρος και εμβληματικός τεχνικός θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και θα συμβάλλει με το δικό του τρόπο».

Ομως η διοίκηση της ομάδας του Πανιωνίου επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την όρεξη και το ενδιαφέρον βελτίωσης της ομάδας καθώς αποκάλυψε και την πρώτη μεγάλη της μεταγραφή η οποία δεν αποτελεί άλλη από αυτή του Παναγιώτη Σιδηρόπουλου, ενός έμπειρου μεσοεπιθετικού ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα στην φετινή της πορεία.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της μεταγραφής: «Το πρώτο μπαμ του Πανιωνίου! Η πρώτη μεταγραφική προσθήκη για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας είναι γεγονός με τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο να ανήκει πλέον στην κυανέρυθρη οικογένεια της Νέας Ιωνίας! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία της Μαγνησίας, ενώ πρόσφατα έλαβε συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας με την ομάδα των Χαλκιάδων. Η διοίκηση του Πανιωνίου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Ο Πανιώνιος δείχνει ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις πολλών ποδοσφαιριστών του καθώς έσπευσε να ανανεώσει την παραμονή τους. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος στόπερ Αλέξανδρος Τσαντόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους όπως και οι παρτενέρ του στην άμυνα Γιάννης Βαρσαμάς και Γιάννης Φώτου. Επίσης, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας Γιώργος Κιπτίου θα ηγηθεί για ακόμη μία χρονιά της γραμμής κρούσης. Τέλος, ο αμυντικός Βασίλης Ντόντης είναι αυτός ο οποίος θα πλαισιώσει τις ανανεώσεις της ομάδας.

Επιστροφή Παπαπορφυρίου

Τέλος, η ομάδα της Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την επιστροφή ενός ακούραστου εργάτη της ομάδας, ο οποίος πλέον θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαπορφυρίου, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας, Δημήτρης Παπαπορφυρίου, αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον κυανέρυθρο σύλλογο της Νέας Ιωνίας.

Μετά τη σημαντική συμβολή του στους αγωνιστικούς χώρους και τώρα με την εμπειρία του ο παλαίμαχος άσος θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Πανιωνίου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται πάντα υγεία και επιτυχίες με τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Ιωνίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου