ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησαν οι… «Κορονοϊοί»!

νίκησαν-οι-κορονοϊοί-752974

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αγία Παρασκευή το οποίο διήρκησε ενάμιση μήνα και στέφθηκε με επιτυχία, δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής με 16 ομάδες των οκτώ ατόμων να δηλώνουν παρούσες στη διοργάνωση.

Οι αγώνες που διεξήχθησαν σε γήπεδα ειδικά διαμορφωμένα για αγώνες «οκτώ εναντίον οκτώ» σε δύο ομίλους των 16 ομάδων είχαν ως σκοπό να εντάξουν ομαλά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αγωνιστική δράση με έναν πιο χαλαρό και ευδιάθετο τρόπο, ο οποίος τους βοήθησε να νιώσουν ταυτοχρόνως και το αίσθημα χαλάρωσης του καλοκαιριού.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν πολλά από τα «αστέρια» των τοπικών κατηγοριών και των ομάδων Κ17 και Κ19 του Βόλου ΝΠΣ, Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου αλλά και αθλητές του στίβου οι οποίοι βοήθησαν στη συμπλήρωση των ομάδων.

Στον τελικό της Τρίτης 7/8 οι «Κορονοϊοί», οι οποίοι σημείωσαν μία ακάθεκτη πορεία επικράτησαν των «Smokers» με σκορ 2-1 με σκόρερ τους Καραγιάννη και Θεοδωρίδη κατακτώντας την πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Η οκτάδα των «Κορονοϊών»: Άνθιμος Καθηνιώτης, Δημήτρης Μπόλης, Μίλτος Χρόνης, Κολόνιας, Μανώλης Μεγαγιάννης, Κωνσταντίνος Σιόβας, Απόστολος Καραγιάννης και Θύμιος Θεοδωρίδης, ενώ στους υπόλοιπους αγώνες αγωνίσθηκαν και οι Μαυροζούμης, Θεοδορόπουλος, Κούκιος, Χατζημητροφάνης και Τσίλογλου.

Ενα από τα αξιοσημείωτα στατιστικά του τουρνουά που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η πλειονότητα των αθλητών της νικητήριας ομάδας έχει ξεκινήσει ή αγωνισθεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής, επιβεβαιώνοντας έτσι την παράδοση της ακαδημίας στην δημιουργία και ανάδειξη νεαρών παιχτών. Ακόμη ένα θετικό είναι πως πολλά νέα παιδιά πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ξετυλίξουν τις δυνατότητες τους και να χαλαρώσουν από την δύσκολη και πιεσμένη χρονιά στην οποία στερήθηκαν σε μεγάλο βαθμό την αγαπημένη τους ασχολία.

Η σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες του μεγάλου αυτού τουρνουά και τους εύχεται να επιτύχουν όλους τους αγωνιστικούς και μη στόχους τους, ευελπιστώντας πως σε έναν χρόνο από τώρα το ραντεβού της με τους νέους αθλητές της πόλης μας θα ανανεωθεί με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου