Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σήμερα το δυνατό φιλικό με ΠΑΟΚ και «πρώτη» με Μανιά για Βόλο ΝΠΣ

σήμερα-το-δυνατό-φιλικό-με-παοκ-και-πρ-752985

Πολύ κοντά σε μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη βρίσκεται ο Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Μιχάλη Μανιά, ενώ σήμερα στις 6μ.μ. θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο Αγιασμό και μία ώρα αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανέρυθροι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και καθημερινά προσθέτουν κομμάτια στο παζλ της φετινής περιόδου. Ενα από αυτά αναμένεται να είναι ο Μιχάλης Μανιάς.

Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει στην πολωνική Πογκόν, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλος ΝΠΣ και σήμερα Δευτέρα αναμένεται στην πόλη της Μαγνησίας για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Τη σεζόν που μας πέρασε με τη φανέλα της Πογκόν, ο Μανιάς πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις με δύο γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μοσχάτο, ΠΑΟ Ρουφ, Γλυφάδα, Απόλλωνα Σμύρνης, Αρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέστερλο και Αστέρα Τρίπολης.

Συνολικά στην Α’ Εθνική μετρά 161 συμμετοχές και 51 τέρματα, στη Β’ Εθνική, 39 παρουσίες με 18 γκολ, και στη Γ’ 41 με 11.

Πέρυσι στην Πολωνία είχε 14 συμμετοχές χωρίς γκολ, ενώ έχει παίξει και στο Βέλγιο και για ένα εξάμηνο με την Βέστερλο με την οποία είχε 14 παρουσίες και δύο τέρματα.

Αγιασμός και ΠΑΟΚ

Σήμερα Δευτέρα (10/8) ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, που θα είναι και η δεύτερη στη σειρά μετά το φιλικό με τον Θησέα Αγριάς την περασμένη Πέμπτη (3-0).

Οπως ανακοίνωσε και επίσημα η κυανέρυθρη ΠΑΕ στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» του Βόλου, όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός. Μία ώρα αργότερα (7 μ.μ.) θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και θα διαρκέσει από αύριο Τρίτη 11 Αυγούστου έως και τις 21 του ίδιου μήνα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Βόλος ΝΠΣ θα δώσει συνέχεια στα φιλικά, μέσα από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να… «χτίσει» τη νέα ομάδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Στις 13 Αυγούστου, ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει και πάλι στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, ενώ την επομένη είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων. Στις 26 Αυγούστου ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, ενώ για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στον Βόλο.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Ξεκίνησε από την Παρασκευή 7/8 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου