Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κολόμπο και Μπαρτόλο επίσημα στον Βόλος ΝΠΣ

κολόμπο-και-μπαρτόλο-επίσημα-στον-βόλ-754665

Επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ από τις 23 Ιουλίου, ο Βόλος ΝΠΣ απέκτησε χθες τους Ζουλιάν Μπαρτόλο και Ροντρίγκο Κολόμπο, με τους Αργεντινούς να παρουσιάζονται από τους κυανέρυθρους.

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο είναι 24 ετών, έχει γεννηθεί στις 15 Απριλίου του 1996 και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μέσος και ενίοτε ως επιτελικός χαφ. Αργεντινός, αλλά με κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό) ο Μπαρτόλο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ακασούσο, ομάδα της Primera B της Αργεντινής.

Ο Ροντρίγκο Κολόμπο είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1992 και είναι 27 ετών. Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και προηγούμενη του ομάδα ήταν η Ιντεπεντιέτε Ρινταβάβια, ομάδα της Primera Nacional, της οποίας το πρωτάθλημα ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου μέσου Ζουλιάν Μπαρτόλο και του 27χρονου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Κολόμπο.

Οι δύο Αργεντίνοι πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Μιγκελ, ακολούθησε η Γκουλιέρμο Μπράουν και πέρυσι αγωνίστηκε στην αργεντίνικη Ακασούσο όπου σε 24 αγώνες σημείωσε 7 τέρματα.

Ο Ροντρίγκο Κολόμπο

Ο Ροντρίγκο Ζέσους Κολόμπο είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1992 στην Μπελ Βιλ της Αργεντίνης και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Ραφαέλα το 2014. Τρία χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην Ουνιβερσιτάριο της Βολιβίας και ακολούθησε η Σπορτ Ουανκάγιο του Περού. Τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Αργεντινή όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια».

Στον Βόλο και ο Γιάννης Κιάκος

Επίσης ο Βόλος ΝΠΣ απέκτησε και τον 22χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, Γιάννη Κιάκο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου σε έξι παιχνίδια.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιάννη Κιάκου.

Ο Γιάννης Κιάκος, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής, την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου όπου και κατέγραψε 6 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα Μετέωρα, καθώς και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Γερμανίας».

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ξεκίνησε από χθες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλος ΝΠΣ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες) 180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ. Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου. Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου