ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτες ανανεώσεις με Τσιώλη και Κρουθ

πρώτες-ανανεώσεις-με-τσιώλη-και-κρουθ-754911

Μπορεί η Νίκη Βόλου να μην γνωρίζει την κατηγορία που θα παίζει τη νέα χρονιά, αλλά δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τις 19 Αυγούστου και την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προκειμένου να ξεκινήσει τον… χορό των ανακοινώσεων, έτσι επισημοποίησε χθες την παραμονή του Απόστολου Τσιώλη και του Αλεξ Κρουθ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, συμφωνία υπάρχει επίσης και με τους Τζόρνταν Ντομίνγκεθ και Αντόνιο Ροχάνο, με τους Εμάνουελ Ιμπάνιες, Σέρτζιο Γκονζάλες και Λούκας Μπόσιο να μεγαλώνουν την Αργεντίνικη παροικία.

Στην ανακοίνωση παραμονής για τον Απόστολο Τσιώλη, οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Τσιώλη για ακόμα έναν χρόνο. Ο Τσιώλης, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα της Νίκης, στο πρωτάθλημα της Football League, σκοράροντας τρεις φορές. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αποστόλη, στην τρίτη του αγωνιστική σεζόν στο Βόλο, για λογαριασμό της ομάδας μας».

Επίσης η ανακοίνωση παραμονής για τον Αλεξ Κρουθ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αλεξ Κρουθ.

Ο Ισπανός, στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Νίκης, αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, σκοράροντας τρεις φορές, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ. Του ευχόμαστε μια ακόμα επιτυχημένη και υγιή αγωνιστική σεζόν στο Βόλο, με την ομάδα μας».

Ερχονται… Μπόσιο και Γκονζάλες

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον η Νίκη Βόλου αγωνιστεί στη Super League 2, έχοντας τη δυνατότητα για χρησιμοποίηση περισσότερων ξένων ποδοσφαιριστών θα οριστικοποιήσει αυτόματα και τη συμφωνία με τρεις ακόμη Αργεντινούς. Ο πρώτος είναι ο Εμάνουελ Ιμπάνιεθ, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τους Σέρτζιο Γκονζάλες και Λούκας Μπόσιο. Ο Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες είναι 25 ετών, γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1995 και αγωνίζεται στην επίθεση, αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον Μπαταγίνι, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει είτε στα άκρα της επίθεσης είτε στην κορυφή της.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, ομάδας Β’ Αργεντινής με την οποία και είχε 20 αγώνες και δύο τέρματα. Την περίοδο 2018/19 ήταν μέλος της Γκιγιέρμο Μπράουν στην Πριμέρα Β με 11 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Την χρονιά 2017/18 με την Σαν Μαρτίν Ντε Τουκουμάν επίσης στην Πριμέρα Β είχε 24 συμμετοχές και 4 γκολ. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί με τις Ντεφένσα Τζουστίτσια και

Λανούς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετρώντας σε όλες τις κατηγορίες 83 παρουσίες στο πρωτάθλημα με 13 τέρματα. Ο Σέρτζιο Γκονζάλεθ έχει μετακομίσει και εκτός Αργεντινής, με προορισμό την Κύπρο, όπου θα αγωνίζονταν ως δανεικός με την Αλκή, ωστόσο παρότι ο παίκτης ανακοινώθηκε επέστρεψε και πάλι στην πατρίδα του.

Ο τρίτος… Αργεντινός Λούκας Μπόσιο, που βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έρχεται στη Νίκη Βόλου προκειμένου να καλύψει το κενό του Σεμπάστιαν Καμπαγέρο. Γεννημένος στις 6/3/1990 ο 30χρονος Μπόσιο, είχε ως τελευταίο του σταθμό την Αλμάγκρο στην Πριμέρα Νασιονάλ, όπου και είχε 17 συμμετοχές, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού. Την περίοδο 2018/2019 έπαιξε μαζί με τον Σέρτζιο Γκονζάλεθ στην Γκιγιέρμο Μπράουν και στην Πριμέρα Β, έχοντας 21 συμμετοχές.

Τη χρονιά 2017/18 ήταν μέλος της Σαν Μαρτίν Ντε Τουκουμάν στην Πριμέρα Β’, με 10 συμμετοχές. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Σαρμιέντο Ρεζιστέντσια και την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έχοντας μέχρι σήμερα 56 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα της Αργεντινής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου