ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προς 17 Αυγούστου η επίσημη «πρώτη»

προς-17-αυγούστου-η-επίσημη-πρώτη-754919

Σε εγρήγορση ενόψει των νέων μεταγραφικών κινήσεων είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ερνάν Ντα Κάμπο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αργεντινός μέσος αναμένεται στον Βόλο μέχρι την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη συγκέντρωση την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου, αλλά αυτή αναμένεται να αναβληθεί για μία εβδομάδα αργότερα.

Ωστόσο, στις 17 δεν θα είναι η πρώτη προπόνηση και για τους παίκτες, αλλά μόνο για το κοινό, μιας και ο Περικλής Αμανατίδης θέλει να μην χαθεί πολύτιμο έδαφος, αφού οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν ή όσοι παρέμειναν, βρίσκονται ήδη στον Βόλο.

Το βιογραφικό του Ερνάν Ντα Κάμπο

Πέραν από την αναφορά του προέδρου Σωτήρη Μαυρονάσιου, στο νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων, Ερνάν Ντα Κάμπο, ακολούθησε και η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων, για τον 26χρονο μέσο, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: Ο Ντα Κάμπο είναι 26 ετών και έχει πλούσιο βιογραφικό. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Τσακαρίτα (13 συμμετοχές, λόγω της διακοπής εξαιτίας του κορονοϊού) ομάδα της πατρίδας του, η οποία αγωνίζεται στην Primera National.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Ερνάν Ντα Κάμπο έπαιξε ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους, πρώην ποδοσφαιριστής με θητεία στον Εργοτέλη και στον Ηρακλή και νυν μάνατζερ και σκάουτερ του Ολυμπιακού Βόλου στη Λατινική Αμερική, Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Ντα Κάμπο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ροζάριο, την Κίλμες και στη Σαν Μαρτίν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έρχεται στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και στη δεξιά πλευρά.

Εχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή και η κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, δείχνει πως στόχος του Ολυμπιακού φέτος είναι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, επίσης, ο κ. Μαυρονάσιος, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμη Αργεντινό, καθώς και έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, με σημαντική καριέρα στις ομάδες όπου αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Στο τεχνικό τιμ ο Μπακαρός

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πως προπονητής τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν θα είναι ο Μπάμπης Μπακαρός. Αναλυτικά: «Ο Μπάμπης Μπακαρός είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Ο Μπάμπης Μπακαρός έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας καθώς έχει προσφέρει επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Φιλιππούπολης τόσο από την θέση του τερματοφύλακα όσο και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Φέτος είναι εκείνος που θα αναλάβει την καθημερινή προπόνηση των γκολκίπερ στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Μέτοχοι στον Ολυμπιακό

οι κάτοχοι διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Park, την περασμένη Τετάρτη.

Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος του με την αγορά τους θα παίρνει ως δώρο και μετοχές.

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου