ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακή συμμαχία… διαρκείας

ολυμπιακή-συμμαχία-διαρκείας-755629

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη κι αν ο κόσμος αργήσει να επιστρέψει στα γήπεδα λόγω πανδημίας, ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε χθες τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας παράλληλα και την απόκτηση του 26χρονου Αργεντίνου Ερνάν Ντα Κάμπο.

Η παρουσίαση στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Park και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ξεκίνησε με την παρουσίαση σε βίντεο των έργων στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι έτοιμο το πρώτο γήπεδο, ενώ σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι εργασίες με τη σπορά χόρτου και στο δεύτερο γήπεδο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας πήρε αρχικά τον λόγο και καλωσόρισε τον κόσμο αναφέροντας τη δύσκολη εποχή της πανδημίας και την οικονομική κρίση και για το αν θα υπάρχουν φίλαθλοι ή όχι στα γήπεδα, σχολιάζοντας στη συνέχεια: «Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά κάποιοι άνθρωποι μπήκαν μπροστά και ανέλαβαν δύσκολο έργο. Το φορτίο είναι πολύ βαρύ και χρειάζεται βοήθεια όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Γίνεται μεγάλος αγώνας σε όλα τα θέματα. Το μοντέλο του ενός χρηματοδότη δεν έχει πλέον διάρκεια. Δεν μπορεί ένας να βάζει κάθε χρόνο χρήματα. Ειδικά στις επαρχιακές ομάδες. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Σήμερα που παρουσιάζονται τα εισιτήρια πρέπει ο καθένας όχι να πάρει μόνο ένα εισιτήριο, αλλά να φέρει άλλους δύο τρεις για να φθάσουμε τον αριθμό τουλάχιστον των 800 διαρκείας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν είναι φίλαθλοι κατηγορίας. Πρέπει να φέρουμε τους απογοητευμένους στο γήπεδο. Δεν πρέπει να αποκλειστεί κανείς. Σας καλώ να στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Ο Ολυμπιακός για εμάς είναι ιδέα και μας ενώνει και μας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος παρουσίασε το πλάνο της Ολυμπιακής Συμμαχίας λέγοντας: «Πέραν από τον κύριο σκοπό που είναι η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, εγώ θα πω αυτό που θέλουμε να ακούσουμε όλοι. Αυτό που θα πω από την υπεύθυνη θέση που είμαι, είναι πως ζώντας αυτή τη δύσκολη διαδικασία σας λέω πως έγιναν και γίνονται μάχες και αισιοδοξώ πως ο Ολυμπιακός αυτό που του στέρησαν είναι να παίξει στην κατηγορία που του ανήκει, είτε στη Super League 2 είτε στη Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Στις 19 Αυγούστου περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα μαζί με τον πρόεδρο κ. Λεουτσάκο με τον οποίο κάνουμε αγώνα για να μην αδικηθεί καμία ομάδα. Να μην ανησυχεί κανένας. Δηλώνουμε παρών και να είσαστε σίγουροι πως στις 19 του μήνα η ομάδα θα παίξει εκεί που αξίζει και θα βρίσκεται μία ανάσα από το όνειρο όλων των φιλάθλων που είναι η Α’ Εθνική.

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε την νέα χρονιά είμαστε κάθε μέρα στις επάλξεις και προσπαθούμε για το καλύτερο. Εχουμε βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια. Μια ΠΑΕ αν δεν έχει ικανά στελέχη δεν μπορεί να προχωρήσει. Με την Ολυμπιακή Συμμαχία έχουμε και τα αξιόλογα μέλη του Ερασιτέχνη κοντά μας. Ανθρωποι σε καθημερινή βάση επαγρυπνούν και είναι σε διαρκή κίνηση. Βελτιώσαμε την επικοινωνία μας με τον κόσμο και την τοπική κοινωνία και μέσα από το σκεπτικό μας αυτό είδατε πως το γήπεδο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πολλοί μας χλεύαζαν, αλλά το νέο μας σπίτι θα είναι κόσμημα για την περιοχή. Κάποιοι ειρωνεύτηκαν και είπαν πως έγινε με λεφτά της Περιφέρειας. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες, η Περιφέρεια έβγαλε ένα πολύ μικρό ποσό και τα υπόλοιπα είναι από το υστέρημα μας. Αν δεν έχουμε υποδομές και γήπεδα δεν μπορούμε να λέμε πως έχουμε μεγάλη ομάδα. Το επόμενο στάδιο είναι να γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο όχι μόνο για τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά για όλη την πόλη και τη Θεσσαλία. Εμείς κατορθώσαμε και είδαμε αυτό το σχέδιο και το βλέπουμε και το καμαρώνουμε.

Επανδρώσαμε την ομάδα μας με επιλογές τέτοιες, με πρωτεργάτη τον Περικλή Αμανατίδη, που δεν είναι προπονητής που ενδιαφέρεται με τι θα πάρει αλλά με το τι θα δώσει. Μας τιμάει με την καθημερινή του παρουσία.

Ο Ολυμπιακός θα ανήκει στους ανθρώπους του. Είναι ένας οργανισμός που πρέπει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο».

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των διαρκείας, ενώ το πρώτο Gold δόθηκε στον Αντώνη Κλήμη, που δεν ήταν παρών λόγω των μέτρων προστασίας, με τον κ. Νίκο Καρακάνα, μεγάλο χορηγό και των διαρκείας να το παραλαμβάνει.

Όσον αφορά τα διαρκείας αυτά είναι τριών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος του με την αγορά διαρκείας θα παίρνει ως δώρο και μετοχές.

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εκπληξη με Ντα Κάμπο

Λίγο πριν το φινάλε της εκδήλωσης ο κ. Μαυρονάσιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Ερνάν Ντα Κάμπο, ο οποίος έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο στους φίλους των ερυθρόλευκων, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρόσωπό μου. Θα το δώσουμε όλα για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε Ολυμπιακός Βόλου». Ο Ερνάν Ντα Κάμπο είναι 26 ετών αγωνίζεται είτε στα δεξιά της επίθεσης, είτε αριστερά και ενίοτε ως επιτελικός μέσος. Σήμερα μάλιστα έχει γενέθλια, έχοντας γεννηθεί στις 6 Αυγούστου του 1994. Εχει παίξει στην Αργεντινή σε υψηλό επίπεδο, στη Ροζάριο, την Κίλμες και την Σαν Μαρτίν και την Τσακαρίτα Τζούνιορς τελευταία. Ακόμη, όπως είπε ο κ. Μαυρονάσιος οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές με ακόμη έναν Αργεντινό κι έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου