ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσιάζει τα διαρκείας η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

παρουσιάζει-τα-διαρκείας-η-παε-ολυμπι-756045

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την περασμένη Δευτέρα κι έπειτα, στον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορούν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια κι έτσι είτε προχωρήσει ή όχι η αναδιάρθρωση με δύο ομίλους στη Β’ Εθνική, συνεχίζουν να προγραμματίζουν την επόμενη μέρα.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οπως έγινε γνωστό οι ομάδες της Super League 2 – Football League, δεν ψήφισαν υπέρ των δύο ομίλων στη νέα Β’ Εθνική κι έτσι το μπαλάκι πηγαίνει πλέον στην ΕΠΟ, η οποία ζήτησε χρόνο προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των ομάδων των παραπάνω κατηγοριών.

Μπορεί στους ερυθρόλευκους να υπήρξε αρχικά «παγωμάρα», αλλά δεν μπορούν να πάψουν να ελπίζουν πως θα περάσει στο τέλος η αναδιάρθρωση και οι ίδιοι θα κερδίσουν μία κατηγορία.

Για σήμερα Τετάρτη η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, στο ξενοδοχείο PARK, στις 8μ.μ. Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ: «Αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου (σ.σ. σήμερα) και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί αναφορικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων και το πώς θα διεξαχθούν αυτά – με φιλάθλους ή χωρίς – η ΠΑΕ δεν επαναπαύεται και συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) εκδήλωση εκτός των εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχουν και εκπλήξεις που θα κάνουν…. θόρυβο!

Να αναφερθεί ότι εξαιτίας των νέων μέτρων προστασίας ενάντια στον κορονοϊό για την είσοδο στην αίθουσα είναι η απαραίτητη η χρήση μάσκας ενώ τα άτομα που θα εισέλθουν θα είναι αυστηρά έως 80».

Οι μεταγραφικές κινήσεις

Η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τους ιθύνοντες της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, ενώ και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές – στόχους των ερυθρόλευκων είναι συνεχείς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Περικλής Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής, εξάλλου είναι σε διαρκή συνεννόηση, για τους παίκτες οι οποίοι θα έρθουν στον Βόλο και θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι έως τώρα μεταγραφές είναι ο Παντελής Ριζογιάννης και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο Χρήστος Αγρόδημος, ο Ιάσων Παπαδημητρίου και οι νεαροί Γιώργος Παπακώστας, Δημήτρης Ζιάκας και Γιώργος Λαδάς. Παράλληλα, παρέμειναν από την περσινή σεζόν οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Βασιλούδης, Θωμάς Γραικός, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ενώ υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία και με τον Λόρι Κέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου