ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνησε ο Διαγόρας

ξεκίνησε-ο-διαγόρας-756619

Δύο φορές καρδιοχτύπησε μέσα σε λίγους μήνες ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, που αρχικά στα μέσα της πανδημίας του κορονοϊού δεν γνώριζε αν θα παραμείνει ή όχι στη Γ’ Εθνική και εν συνεχεία κι αφού παρέμεινε, το μέλλον της ομάδας φάνταζε δυσοίωνο, μιας και διοίκηση δεν προέκυπτε.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φώτο: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εν τέλει η χρυσή τομή βρέθηκε, με τον Σάκη Πρασσά να αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της ομάδας από τη θέση του προέδρου, ενώ και ο Στέλιος Αρσένος, παρέμεινε στον πάγκο της, αισθανόμενος πως η δουλειά που είχε ξεκινήσει έμεινε στη μέση.

Πλέον, η ομάδα του Στεφανοβικείου ξεκίνησε να προετοιμάζεται από χθες σε θολό τοπίο αναφορικά με τη σύνθεση των ομίλων της Γ’ Εθνικής, αφού ουκ ολίγες είναι οι ομάδες, που δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας χρονιάς από χθες, από το γήπεδο του και μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο προπονητής Στέλιος Αρσένος σχολίασε: «Η χρονιά που ξεκινά είναι περίεργη, λόγω της πανδημίας, όπως όλοι γνωρίζουμε. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε ούτε πως θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, ούτε τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου σε μεγάλο βαθμό, ώστε να πλαισιώσουμε την ομάδα και με κάποια νέα παιδιά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να πετύχουμε την παραμονή, κι από ’κει και πέρα να πάρουμε μια θέση ακόμη ψηλότερα. Σήμερα, το ρόστερ έχει κλείσει κατά 60-70%. Χρειαζόμαστε ακόμη τρεις με τέσσερις προσθήκες σε κομβικές θέσεις. Με την πάροδο του χρόνου πιστεύω να καλυφθούν και να είμαστε όπως πρέπει με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε ενίσχυση, είναι αυτή του τερματοφύλακα, του κεντρικού αμυντικού και ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Ο Σάκης Πρασσάς, που αποφάσισε να συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας δήλωσε από τη μεριά του: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε συμφωνήσει με ένα μεγάλο ποσοστό ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Εχουμε προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές τις οποίες θεωρούσαμε απαραίτητες στο νέο ξεκίνημα της ομάδας. Βρισκόμαστε πάλι σε μια διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως αυτή του τερματοφύλακα και του στόπερ, περιμένουμε παράλληλα τις απαντήσεις των Δημήτρη Πρίφτη και Κώστα Ζενούνη, για το αν θα ανανεώσουν στην ομάδα.

Σχετικά με την απόφαση του να παραμείνει στην ομάδα: «Μετά από τρεις γενικές συνελεύσεις πήραμε την απόφαση με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουμε στην ομάδα. Πιστεύουμε πολύ στη στήριξη του κόσμου, ελπίζουμε να είναι κοντά μας και φέτος. Ήδη η στήριξη του είναι έμπρακτη μέχρι στιγμής και με την οικονομική του στήριξη δείχνει πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ομαλά.

Εύχομαι καλή χρονιά και με υγεία σε όλες τις ομάδες».

Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές: Παναγιωτόπουλος, Λάιος, Σπαθής, Κυρίτσης, Κουρούμαλος, Αλεξίου, Γουτούλης, Καλλιακούδας, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Τανός, Κουβελάς, Καραμανλής, Αναστασίου, Ντάφος, Καραμπούσης, Σιγαλάκος, Σιόβας, Δημόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου