Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ανεπίσημη «πρώτη» για τον ΝΠΣ Βόλος

ανεπίσημη-πρώτη-για-τον-νπσ-βόλος-758672

Χωρίς επισημότητα αλλά χωρίς να λείπει η όρεξη και ο ενθουσιασμός από τους έστω λίγους παίκτες έγινε χθες το νέο ξεκίνημα του ΝΠΣ Βόλος καθώς αρκετοί παίκτες έχουν λίγες μέρες παραπάνω άδεια και όπως έχει ανακοινωθεί η επίσημη «πρώτη» και ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Αυγούστου πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο νέος προπονητής της βολιώτικης ομάδας Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε χθες με 15 παίκτες με μοναδικό από τους ξένους τον «νέο» Λουντεβάλ. «Δώδεκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Βόλου επανήλθαν στις προπονήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με τον Σάκη Τσιώλη στην τεχνική καθοδήγηση, πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Βόλου, από την οποία όμως απουσίαζαν αρκετοί από τους παίκτες “πρώτης γραμμής”, μια και έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας.

Συγκεκριμένα, από την «πρώτη» απουσίαζαν οι ξένοι, οι οποίοι αναμένονται στον Βόλο τις επόμενες ημέρες, ενώ από εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού έμειναν οι Δημόπουλος και Καραγκιόζης. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσαν και τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Τάσος Κρητικός και Σιμόν Λουντεβάλ.

Σήμερα οι παίκτες του Βόλου θα περάσουν από τις απαραίτητες αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές εξετάσεις» ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Επίσης οι περσινοί δανεικοί Μάριος Τσαούσης, Κώστας Μπαλογιάννης, Απόστολος Διαμαντής και Λευτέρης Λύρατζης, που έμειναν ως το τέλος επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ χωρίς να αποκλείεται κάποιος από αυτούς ή κάποιοι καινούργιοι να φορέσουν εκ νέου τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας.

Ο δήμαρχος Βόλου και πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο Metropolis αναφέρθηκε και στην παρουσία του στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου είχε συνάντηση με τον Όλαφ Ρέμπε λεγοντας: «Δεν έχω να κρύψω κάτι, πήγα μέρα μεσημέρι. Με απόφαση Πρωτοδικείου ανέλαβα πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος. Βρέθηκα με τον Ρέμπε, ας ελπίσουμε ότι είναι ικανός και γνώστης του ποδοσφαίρου. Προσπάθησα να «ψαρέψω» από την πληθώρα παικτών του ΠΑΟΚ ποιο είναι διαθέσιμοι. Ανανεώσαμε το ραντεβού μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στον Βόλο, θα είναι ολοκληρωμένη η λίστα και θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε 1-2 παίκτες. Τον ΠΑΟΚ τον ενδιαφέρει να παίξουν αυτά τα παιδιά. Θα πήγαινα και στον Άρη αν υπήρχε παίκτης που θα μα ενδιέφερε. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα κοντράρει τους μεγάλους. Όταν βγει η λίστα, θα συζητήσω με τον προπονητή ποιοι παίκτες μας ενδιαφέρουν» κατέληξε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο νέων δανεισμών.

Στο μεταγραφικό κομμάτι θυμίζουμε, πως ήδη ο ΝΠΣ Βόλος έχει πραγματοποιήσει μία μεταγραφή Έλληνα κι αυτή είναι ο επιθετικός Τάσος Κρητικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας και ενός Σουηδού που είναι ο έμπειρος μέσος Σιμόν Λουντεβάλ, ενώ υπάρχουν συμφωνίες και συζητήσεις και με άλλους παίκτες.

Από το Ελληνικό πρωτάθλημα την διαδρομή Ξάνθη-Βόλος που έκαναν πέρσι οι Γκαραβέλης –Γέντρισεκ ίσως κάνει φέτος ο Ζαν Μπαριέντος και ενας ακόμη ποδοσφαιριστής. Ο Ουρουγουανός, Jean Pierre Agustin Barrientos Díaz ( γεν. 16/9/1990) αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, και πριν πάει στην Ξάνθη ήταν στη Ρασίνγκ Κλαμπ του Μοντεβιδέο, ενώ έχει παίξει στην πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες, στην πολωνική Βίσλα Κρακοβίας και στην Μέλγκαρ του Περού.

Στη βολιώτικη ΠΑΕ κάνοντας από καιρό τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, φέρεται να έχουν συμφωνήσει με αρκετούς παίκτες για να κάνουν τη διαφορά και ένας παίκτης που πρόκειται να φορέσει τα κυανέρυθρα είναι Ζοάο Γκαρσές ή Ζότα όπως είναι γνωστός στη Πορτογαλία. Ο 27χρονος διεθνής Πορτογάλος με τις ομάδες Νέων της χώρας του, καλύπτει τις θέσεις του επιτελικού μέσου αλλά και του αμυντικού χαφ, ενώ έχει αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ με την ομάδα της Νασιονάλ.

Επίσης αφίξεις αναμένονται και από την Αργεντινή. Ο 24χρονος μέσος Τζούλιαν Μπαρτόλο με κοινοτικό διαβατήριο που αγωνίζονταν στην Ατλέτικ Ακασούσο, ομάδα της Primera B της Αργεντινής (έχει παίξει και σε Λανούς και Σαν Μιγκέλ) και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Χέσους Κολόμπο που ήταν στην Ιντεπεντιέτε Ρινταβάβια φαίνεται ότι θα είναι αρχικά οι δυο Αργεντινοί που θα έρθουν στο Βόλο …που περιμένουν κι έναν Ισπανό.

Αφίξεις αναμένονται και από την Κύπρο καθώς έχουν προταθεί ο Ισραηλινός διεθνής τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν που αγωνίζονταν στο Παραλίμνι και πιο πριν σε Χαποελ,Μακάμπι και Μπειτάρ και ο Κροάτης εξτρέμ Αντόνιο Γιάκολις από το ΑΠΟΕΛ για τον οποίο το Goal.com.cy, θεωρεί δεδομένο ότι θα έρθει Ελλάδα, ενώ εχει αγωνιστεί στη Ζανταρ , στον Απολλωνα Λεμεσου, σε Στεάουα Βουκουρεστίου και στην Μουσκρόν στο Βελγιο.

Τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα

Στην επικύρωση της βαθμολογίας από τις θέσεις 7-14 θα προχωρήσει την προσεχή Δευτέρα η Super League μέσω τηλεδιάσκεψης. Αναλυτικά: Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 03/08/2020 στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

1. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14 βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

2. Τηλεοπτικά ζητήματα.

3. Παρουσία φιλάθλων στους αγώνες Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου – συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

4. Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

5. Διάφορα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου