ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή

μηχανάκι-στη-μεσαία-γραμμή-760512

Την 3η μεταγραφή για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που ενέταξε στο δυναμικό της τον 25χρονο αμυντικό μέσο Χρήστο Αγρόδημο. Μετά την απόκτηση των Παντελή Ριζογιάννη και Μιχάλη Γιαννίτση, οι ερυθρόλευκοι βάζουν στις μηχανές τους έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα δώσει δύναμη και εμπειρία στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 25χρονος Λαρισαίος μετρά συμμετοχές στη Super League 1, Super League 2, αλλά και σε Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε Τύρναβο, ΑΕΛ, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Απόλλωνα Λάρισας, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν και η τελευταία του ομάδα, πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου τονίζεται: «Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αυτή του 25χρονου αμυντικού μέσου Χρήστου Αγρόδημου ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League 2 με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο τη νέα αγωνιστική σεζόν προσθέτοντας με την εμπειρία του δύναμη και ποιότητα στη μεσαία γραμμή.
Ο Χρήστος Αγρόδημος (104 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα και έξι γκολ) γεννήθηκε στο Χέρφορντ της Γερμανίας (16/3/1995). Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2012 με την ομάδα του Τυρνάβου, με την οποία αγωνίστηκε σε δύο ματς Κυπέλλου και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ΑΕΛ ( Γ’ Εθνική) καταγράφοντας 3 συμμετοχές.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που και έπαιξε σε 40 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική πριν μετακινηθεί στον Απόλλωνα Λάρισας το 2016-17 με τον οποίο και κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική και συνέχισε την καριέρα του συμμετέχοντας σε 27 ματς ως βασικός. Την σεζόν 2018-2019 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με την ομάδα του Παναιτωλικού καταγράφοντας δύο συμμετοχές στο Κύπελλο ενώ το δεύτερο εξάμηνο μεταπήδησε στον Απόλλωνα Σμύρνης (Α’ Εθνική) που και έπαιξε σε εφτά ματς πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου με τον οποίο αγωνίστηκε και πέρυσι στη Super League 2.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα».

Συνεχίζει τις συζητήσεις

Οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν εδώ, καθώς οι διεργασίες και οι συζητήσεις που αφορούν τόσο στις ανανεώσεις συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές που ήταν κάτοικοι Βόλου την περσινή σεζόν, όσο και στις κρούσεις σε παίκτες που επιθυμεί το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με επικεφαλής τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, είναι συνεχείς.

Με γνωστή ήδη την ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας στις 10 Αυγούστου και την ημερομηνία αναχώρησης των ερυθρόλευκων για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι κινούνται μεθοδικά ώστε τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και επίσημα έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ανεξάρτητα από την κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζεται και για την οποία το σίριαλ ακόμα… καλά κρατεί.

Εξάλλου, στόχος του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του είναι μέχρι και τις 17 Αυγούστου το ρόστερ να έχει κλείσει στο μεγαλύτερό του μέρος. Ο 25χρονος Βολιώτης επιθετικός Ιάσων Παπαδημητρίου και ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κουκόλης φέρονται να είναι πολύ κοντά στη βολιώτικη ομάδα, ωστόσο υπάρχουν κενά σε αρκετές ακόμα νευραλγικές θέσεις, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν να δουν και τι θα γίνει με τις θέσεις ξένων ποδοσφαιριστών, που θα αντιστοιχούν στην ομάδα.

Πάντως, σίγουρο είναι ότι το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου προβλέπεται «καυτό» για τη βολιώτικη ΠΑΕ, με άμεσες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου