ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορικό πρώτο μετάλλιο για τα «παιδιά» του ιερέα Δ. Κοτρώτσου

ιστορικό-πρώτο-μετάλλιο-για-τα-παιδι-761244

Επιτυχία για το τμήμα κωπηλασίας του Α.Σ. Δημητριάς, που έλαβε μέρος στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στον Μαραθώνα 22-26/7.

Οι κωπήλατες Χρυσόστομος Τάσσιος και Γεώργιος Μιχάλης με πηδαλιούχο την Κοτρώτσου Παναγιώτα, έφεραν στον νέο Βολιώτικο σύλλογο το πρώτο πανελλήνιο μετάλλιο (στα 4 χρόνια λειτουργίας του ) κατακτώντας στην κατηγορία των ανδρών το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της δίκωπου με πηδαλιούχο.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι μικροί του συλλόγου και συγκεκριμένα:

O Παληάς Εντουαρντ στο σκιφ παίδων κατακτώντας την δεύτερη θέση στον μικρό τελικό

Ο Χαδούλης Γεώργιος στο σκιφ παίδων κατακτώντας την τρίτη θέση στον μικρό τελικό

Η Κοτρώτσου Παναγιώτα στο σκιφ κορασίδων δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό

Οι παίδες Χαδούλης Γεώργιος και Παληάς Εντουαρντ αγωνίσθηκαν και στην Κατηγορία εφήβων κατακτώντας την τρίτη θέση στον μικρό τελικό στο αγώνισμα διπλό σκιφ. Και επίσης στην κατηγορία των ανδρών στο αγώνισμα της τετράκωπου με πηδαλιούχο κατακτώντας την πέμπτη Πανελλήνια θέση στον μεγάλο τελικό με τους Χρυσόστομο Τάσιο, Γεώργιο Μιχάλη, Πατέρα Κοτρώτσο Δημήτριο, Χάγια Δημήτριο και πηδαλιούχο την Κοτρώτσου Παναγιώτα. Σκοπός του συλλόγου και προσπάθεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιγνατίου είναι να φέρουν τους νέους της περιοχής στον αθλητισμό υπό το πρίσμα της Εκκλησίας. Την αποστολή πλαισίωσαν οι προπονητές πάτερ Κοτρώτσος Δημήτριος, ο Βολιώτης ολυμπιονίκης Παπαχρήστος Στέργιος και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. Χάγιας Χρήστος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου