ΣΤΙΒΟΣ

Ρεκόρ μεταλλίων ο Άτλας

ρεκόρ-μεταλλίων-ο-άτλας-772293

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 16 ετών

Ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων έκανε ο Άτλας στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 16 ετών, καθώς οι αθλητές του βολιώτικου σωματείου είχαν και τα δικά τους ρεκόρ. Σε ανακοίνωση της ακαδημίας Ατλας για τους αγώνες και τις επιτυχίες αναφέρονται τα εξής: «Με πολλά μετάλλια, εκπληκτικές επιδόσεις αλλά πάνω απ’ όλα με πολλά χαμόγελα επέστρεψαν τα παιδιά της αθλητικής ακαδημίας Ατλας Βόλου από το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών. Οι αγώνες έγιναν στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου και η ακαδημία Ατλας συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες. Συνολική συγκομιδή 6 μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 3 χάλκινα) που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία της ακαδημίας μας και είναι σίγουρα μακράν η καλύτερη συγκομιδή απ’ όλα τα σωματεία της Μαγνησίας αλλά και μία από τις καλύτερες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία!!!

Δεν είναι όμως μόνο τα μετάλλια που μας έκαναν ευτυχισμένους και περήφανους για άλλη μια φορά σε αυτούς τους αγώνες, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκαν τα παιδιά μας και οι εκπληκτικές επιδόσεις που σημείωσαν.

Σαφέστατα τον τίτλο της αθλήτριας των αγώνων θα τον πάρει η Ελένη Βιδούρη!!! Η αθλήτριά μας όχι μόνο κατέκτησε δύο μετάλλια (1 χρυσό στα 80m. με εμπόδια & 1 αργυρό στο τετραπλούν) αλλά με επιδόσεις καταπληκτικές!!! Ειδικά η επίδοσή της στα 80 m. με εμπόδια (12,00) είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών!!! Εχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια αθλήτρια πολύ υψηλών προδιαγραφών και νομίζουμε πως στο μέλλον θα απασχολήσει θετικά όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με τις επιδόσεις της.

Ο Γιώργος Γκαγιάννης κατάφερε να κερδίσει 2 μετάλλια επίσης. Ηταν 2ος στα 100 m. με εμπόδια με επίδοση 14,51 sec, 1 μόλις εκατοστό του δευτερολέπτου από τον 1ο και η επίδοσή του αποτελεί τεράστιο ατομικό ρεκόρ αφού το προηγούμενο ήταν 15,40. Ο ίδιος αθλητής ήταν 3ος και στο τεραπλούν με μεγάλο ρεκόρ κι εκεί, 15,25 m.!!! Ενα θαυμάσιο ταλέντο που δουλεύει μεθοδικά και με πάθος και σίγουρα θα δείξει και στο μέλλον τις μεγάλες ικανότητές του.

Την παρέα των μεταλλίων μας κλείνει η μικρούλα μας Στεφανία Παραγιούτσικου. Η αθλήτριά μας, αν και πρώτη χρονιά στην κατηγορία, κατάφερε να κερδίσει κι εκείνη 2 μετάλλια!!! Ηταν 3η στο τετραπλούν με επίδοση 13,48 m. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο και στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,28 m. Η αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξε η νεαρή αθλήτρια, μας συγκίνησε πραγματικά όλους αφού αγωνίστηκε με σημαντικές ενοχλήσεις και τις 2 μέρες των αγώνων!!!

Η Μαρία Βουρβούλια αγωνίστηκε στον ακοντισμό και με επίδοση 25,77m. πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, κατέλαβε την 7η θέση.

Τέλος τα υπέροχα κοριτσάκια μας στην σκυταλοδρομία 4Χ80 με δύο αθλήτριες της μικρότερης κατηγορίας, με επίδοση 43,64 sec διέλυσαν το προηγούμενο ρεκόρ τους και κατέλαβαν την 8η θέση. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Ελένη Αντζούρη, Αντωνέλα Σαρρή, Μαρία Βούλγαρη και Δέσποινα Καυκούλα.

Ενα τεράστιο μπράβο αξίζουν σίγουρα οι προπονητές μας Δημήτρης Θεοχάρης και Στέφανος Κορώνας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους γονείς μας, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, ώστε να μεγαλώνουμε κάθε χρόνο αυτή την όμορφη αθλητική οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει!!!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου