ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο γυναικείο τουρνουά 5Χ5 που ολοκληρώθηκε στον Βόλο

απόλυτα-επιτυχημένο-το-1ο-γυναικείο-το-774237

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Βόλο το 1ο επίσημο Πανελλήνιο γυναικείο τουρνουά 5Χ5 που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Ελένη Κουσκούνη και Εύα Ζαμπάκα, πρώην παικτριών και νυν προπονητριών ποδοσφαίρου.

Το γεμάτο εκπλήξεις διήμερο, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Athletesclubcafe, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλλας κάτι που έγινε για πρώτη φόρα.

Ελαβαν μέρος συνολικά 8 ομάδες από όλη την Ελλάδα και ήταν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ποιοτικό ποδόσφαιρο που προσέφερε θέαμα και έντονα συναισθήματα, αφού όλα τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά. Αυτό οφείλεται στις αθλήτριες που συμμετείχαν, καθώς είναι όλες καταξιωμένες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, την Πανελλήνια Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλλας, τον κ.Μιλτιάδη Καλόγηρο αντιπρόεδρο της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και κ.Δημήτρη Κλόντζα μέλος της Επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που παραβρέθηκαν για τις απονομές των επάθλων, τους χορηγούς μας που στήριξαν την προσπάθειά μας και τέλος όλο τον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις μας για να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητριών», τόνισαν οι διοργανώτριες.

Παράλληλα, η Ελένη Κουσκούνη, με δηλώσεις της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το υψηλό θέαμα, που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις τουAthetesclubcafeκαι από τη διοργάνωση συνολικότερα: «Ηταν μιαπρωτοποριακήδιοργάνωση και κάτι νέο τόσο για την πόλη του Βόλου όσο και για το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου συνολικά. Οι προσπάθειες που καταβάλλαμε για να γίνει γνωστό το διήμερο τουρνουά απέδωσαν και αρκετός κόσμος έδειξε το ενδιαφέρον του και ήρθε να δει εγνωσμένης αξίας παίκτριες, που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου, να μετέχουν και να χαίρονται τη διοργάνωση, που ήταν μια πραγματική γιορτή. Οι ίδιες οι ομάδες που καταρτίστηκαν ήταν δομημένες έτσι, ώστε η ποιότητα και το θέαμα να είναι ιδιαίτερα υψηλό και στον αγωνιστικό χώρο έγιναν ποδοσφαιρικές «μάχες» που εντυπωσίασαν όλους. Είχαμε και την αρωγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τους ανθρώπους που μας στήριξαν. Στόχος μας είναι αυτό το τουρνουά, που έγινε για παρθενική φορά στον Βόλο να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο, οι ομάδες να είναι περισσότερες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ήρθαν στον Βόλο ομάδες από όλη την Ελλάδα και γιατί το γυναικείο ποδόσφαιρο γίνεται, χάρις στις προσπάθειες όλων όσων το αγαπούν, ευρύτερα γνωστό και προσελκύει τα βλέμματα, μέσω των αθλητικών γεγονότων που διοργανώνονται και το αφορούν».

Τα ονόματα των τριών πρώτων ομάδων, όπως κατετάγησαν:

ΤΥΝ F.C.:ΜελισσούΙωάννα,Τικοπούλου Βασιλική, Βιτούλα Δέσποινα, Καρέτσου Εύη, ΠείουΝάσια, Θεοδωρακοπούλου Γεωργία, Καμαριανού Ελένη, Αναστασίου Αικάτη

«Συ-dreamy»: Νεννέ Χαρά, Ξάνθη Μαρία, Καπαρέλη Εύα, Βλασιάδου Παναγιώτα, ΧάτζιουΑντζελα

«Μακεδονία Ελλάς»:Πετσετάκη Χριστίνα, Πετράκη Βάσω, Μπαντά Κατερίνα, Πούλιου Παρασκευή, Λεονταρίτη Αριστέα, Σταμοπούλου Εβίτα, Πάσχου Ισιδώρα,Τασιοπούλου Αναστασία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου